Úgy gondoltam, hogy indítok egy challenget és kihívom a hatharom.com egy vagy több (külön-külön) tippmesterét egy "párbajra".
Hogy miért? Egyrészt a móka kedvéért. Másrészt mert elég jó foci tipsternek tartom magam. Nos, hagy derüljön ki, mégis mennyire vagyok az.
A tét? Mindössze némi presztízs.
A feltételekre vonatkozó elképzeléseim nagyjából a következők:
- A sportág kizárólag labdarúgás.
- Az időtartam harminc nap.
- Minden nap egy mérkőzésre tippelünk.
- Egy mérkőzésre csak egy tipp adható le.
- A tippet ezekből a fajta fogadásokből lehet kiválasztani: 1x2, asian handicap, over under, both teams to score, correct score.
- A mérkőzéseket valamilyen semleges módon választjuk ki, pl olvasók szavazata alapján, vagy valami egyéb módon.
- A mérkőzéseket legalább azok kezdete előtt 48 órával már ki kell választani.
- A végén az nyer, aki az összes tippje alapján magasabb ROI-t ér el.
- A lebonyolítás lehet valamiféle napló formájában is, vagy akár a tippjáték keretein belül is.
- Csak olyan mérkőzés választható, ami szerepel a hatharom.com tippjáték kínálatában.
- A tippekhez hozzárendelt oddsok a hatharom.com tippjátékában szereplő oddsok kell, hogy legyenek.
- A tippeket nem kell indokolni.
Amennyiben egy héten belül nem kapok választ vagy nemleges választ kapok, akkor egyedül próbálom meg teljesíteni a kíhívást.
Ha így alakul, akkor a feltételek némileg megváltoznak:
- A saját magam által választott mérkőzésekre tippelek.
- Csak 1x2 és asian handicap tippeket adok le.
- Az eloszlás nem biztos, hogy napi egy tipp lesz. Lehet üres nap is, és olyan is, amikor egy nap több tipp is lesz.
- Az időtartam sem biztos, hogy pontosan harminc nap lesz. Lehet valamivel kevesebb vagy több is.
- A cél: pontosan harminc tippből 90%+ találati arányt elérni és legalább 1,80 oddsátlagot hozni.
Ugyanezt a kihívást a pokerakademia.com-on is ugyanezzel a nickkel megjelentetem.
Javaslunk néhány szabálymódosítást, hogy a challenge életszerűbb legyen:
- A Hatharom.com tippmesterek az éles rendszeren belül tippelnek. A korábbiaknak megfelelően, a rendszer szabályai szerint adják le tippjeiket.
- Számodra beállítunk egy gyakornoki számlát a Hatharom.com rendszeren belül. Ennek lényege, hogy a tippmesterekkel azonos szabályok szerint, azonos rendszerben adhatod le a tippjeidet. Az egyedüli különbség, hogy a gyakornokok tippjei nem jelennek meg nyilvánosan az oldalon, azokat csak a gyakornok és az admin látja.
- A tippjeidről tájékoztatást adhatsz a fórumban vagy akár blogban.
- A challenge végén publikáljuk az eredményt.
- Bónusz nyeremény: Ha 200 tippen keresztül hozni tudsz legalább 5%-os ROI-t a gyakornoki program szabályainak megfelelően, junior tippmester lehetsz. A szabályokról itt olvashatsz bővebben: GYIK: Profi tippek súgó (Tippadás szabályai menüpont)