Oldal: 126 / 224 ElsőElső ... 2676116124125126127128136176 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 1.251 - 1.260 (2232) összesen

Téma: Tenisz-tippek / okosságok / kibeszélő

Member
    Ostapenko csak behúzta

Kíváncsi leszek Sharapova tudja-e hozni a szettet. Bár jelenleg én is a 3 szett mellett vagyok. Én amúgy is Sharapova győzelem mellett vagyok.

Senior Member
    Sziasztok! Aki ma nyerni szeretne az játssza Goffint!
    Profikent mondom, ma Zverev kikap. Goffin magasabb szintet kepvisel, csak sajnos nincs nala szerencsetlenebb teniszező , de ma vegre komolyabb ellenfelet is kap Zverev, es bele is torik a kése. Az Edmund elleni jateka egyebkent meg extra intojel is volt.

Member
    Idézet RedDragon eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok! Aki ma nyerni szeretne az játssza Goffint!
    Profikent mondom, ma Zverev kikap. Goffin magasabb szintet kepvisel, csak sajnos nincs nala szerencsetlenebb teniszező , de ma vegre komolyabb ellenfelet is kap Zverev, es bele is torik a kése. Az Edmund elleni jateka egyebkent meg extra intojel is volt.

Van benne fantázia de inkább a szett győzelembe. Zverev jó formában van. Edmund ellen megingott ez tény. De 2 szettben nyert így is. Igaz a második az Tie Breakbe torkollott.

Goffin nagyot játszott Potro ellen. Nyert volna akkor is ha az Argentin nem adja fel.

Azért én a Belga győzelmére nagy pénzt nem tennék. Bár kitudja. Bele kell nézni kicsit.

Amivel mindenképp vitába szállnék az a magasabb szintet képvisel. Ez nem igaz. Zverev már nem csak a jövő hanem a jelen csillaga is. Nem véletlen,hogy aki eddig szembe jött verte. Iszonyatosan jó a srác.

Senior Member
    Stbm93,
    Jó lehet Cepede szerintem azon a meccsen is.
    Verte màr meg Martincovàt tavaly Mallorcàn, igaz az füvön volt. Ez meg itt ugye salak.
    Meg hàt az a tèny, amit irsz, hogy akkor sokat jàtszott az egyik, mig a màsik viszonylag gyorsan lerendezte a meccsèt sokat nyomhat a latba egy ilyen esetben, mikor több meccs is van egy napon.
    Èn ezt nem is figyeltem, hogy 2 meccset is vivnak ma. Gondolom eső miatt.
    Màs tornàn is van ilyen, mondjuk fèrfiak Samarkand, Vannival màr 2-szer nyertem, reggel meg dèlben.

Senior Member
    Ha màr Samarkand, holnap kora reggel a döntő, Vanni szerintem jó oddson megverheti spanyol ellenfelèt Vilella Martinezt.
    Nagyon jó formàban Vanni, ezen torna előtt Glasgowban teremben is döntőbe ment, itt ezen a tornàn a tegnapi nap vesztett csupàn egy szettet, amikor szintèn 2 meccset kellett jàtszania, ugy mint ma.
    No, meg aztàn ő noha most 259.helyen van, volt top 100-as,rutinból le tudja ő ezt szerintem hozni.

Senior Member
    Kontaveit szett is közben lepottyant.

Senior Member
    Pàros meccs holnap estèről a Lisszabon challengerről:
    A torna 1.szàmu kiemeltjei a Sander, Shamasdil holland, kanadai duo.
    Jóval előrèbb àllnak a pàros listàn, mint elődöntőbeli ellenfeleik.
    Remek formàban is vannak, hisz ennek előtte Bragàban tornàt nyertek.

Senior Member
    Illetve ez a pàrosmeccs most kezd, 18:30..
    Benèztem.

Senior Member RA7 avatara
    Idézet stbm93 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ostapenko csak behúzta

Kíváncsi leszek Sharapova tudja-e hozni a szettet. Bár jelenleg én is a 3 szett mellett vagyok. Én amúgy is Sharapova győzelem mellett vagyok.
    Újabb pipa 6:7 6:4 7:5

Senior Member
    Szombat kora reggelre a Samarkandi challenger pàros versenyèn viszem tovàbb a ma màr sikeres tipp, Balaji, Vardan duot.
    Busanban pedig hajnalban a Ruan Roelofse, John Patrick Smith duo szimpi egy indiai pàros ellenèben, pont múlt hèten taliztak a Gimcheoni döntőben, ott sima, 6-3,6-2-es sikernek örvendhettek.
    A Lisszaboni challenger szingli versenyèben pedig holnap kora dèlutàni kezdèssel a hazai Pedro Sousa sikere szimpi Garin Christian ellenèben.
    Sousa remek formàban, múlt hèten szintèn otthon, Bragàban megnyert màr egy tornàt.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •