Oldal: 127 / 224 ElsőElső ... 2777117125126127128129137177 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 1.261 - 1.270 (2232) összesen

Téma: Tenisz-tippek / okosságok / kibeszélő

Senior Member
    Heilbronnból pedig Londero jó lehet a hazai, 17èves tehetsèg Rudolf Molleker ellen.
    A nèmet fiu 2000oktoberi születèsű, 497.helyen van, itt màr elődöntőt jàtszhat, megverte Lopez Perez Enrikuet, a honfitàrs Hanfmannt, valamint Vatutint.
    Ezzel a performansszal jó sok helyet fog jönni előre, akàr több szàzat is.
    Az argentin Londero viszont nagyon jó formàban van, 27/8-as salakmèrleg, tornàt is nyert nemrèg.
    Ugy gondolom a tehetsèges nèmet tininek itt kiteszik a Stop tàblàt.
    Ugy nèztem kerek 1,50-èrt megy.

Senior Member
    Fèrfiaknàl a jövő hèten màr megkezdődnek a Gaross kvalijai ugy a hèt közepe magassàgàban, sokan màr arra kèszülnek, akiknek nem kell kvalizni, hanem főtàblàsok, azok pedig mèg finomitgatjàk jàtèkukat, de versenyre ezen a hèten nem nagyon mennek màr el, max az aki mèg annyira nincs jàtèkban,kevès salakos meccs van a làbàban.
    Indul 2 kisebb, 250-torna,Lyon ès Genf, ennek a kvalijai megkezdődnek holnap dèlelőtt.
    Nèztem pàr tippet.
    -Genfben 11:30-as kezdèssel Rubin Noah ès a horvàt Skugor meccsel.
    Noah eddig 10/5salakon,àprilis vègèn tornàt nyert ezen a boritàson Tallahassee-ben, 05.01-èn utàna rögtön kikapott az 1.körben Savannahban Mmoh Mitchelle ellen, azota nem jàtszott.
    A horvàt Franco Skugor nem jàtszott mèg salakos meccset idèn, összesen 6 meccse van idèn, 3/3.
    Utoljàra màrcius közepèn jàtszott, utoljàra februàr közepèn nyert meccset, jó règ.
    Sokat volt sèrült.
    Ugyhogy itt Rubin lehet az esèlyes, 1,60 körül az odds.

-Ugyaninnen 14:30-as kezdèssel egy 22èves horvàt fiatalember, Nino Serdarusics jàtszik a nèmet Jahn Jeremyvel.
    A horvàt tavaly 100meccset lenyomott, most is 55-nèl van màr ès mèg csak màjus közepe.
    Salakon 44meccs,35/9-es mèrleg, 99%-ban salakon jàtszik.
    Remek formàban van, be is jött 200-on belül,màjus elejèn Ostravàban döntőt vivott, utàna Aix en Provance-ban negyeddöntő.
    A nèmet Jahn Jeremy 389.a listàn, nincs jó formàban finoman fogalmazva, Heilbronni tornàrol jön ide.
    A horvàt sikere 1,55 körül.

-Lyonban 12:00-kor az argentin Coria Frederico ès egy hazai, francia spiler, Axel Michon kvaliznak.
    Az argentin idèn 16 meccset vivott, mindet salakon, 10/6 a mèrlege.
    A francia viszont nem jàtszott mèg ezen a boritàson idèn, sőt összvissz 3 meccse van, mèg januàrról, 2/1-es mèrleg.
    Sèrült volt vègig.
    Ennèl fogva szerintem itt Coria az esèlyes, odds:1,65 körül.

Senior Member
    Hölgyeknèl is 2 torna indul, Nürnbergben a Versicherungscup ès egy francia Strassbourgi torna, itt is holnap kvali.
    10óràs kezdèssel Stollàr Fanny is szerepet kap itt.
    Nincs szerintem rossz formàban 10/5-ös mèrlege van salakon,
    Olasz ellenfele lesz, Gatto Monticone Giulia.
    Az olasznak csupàn egyetlen meccse van idèn salakon, azt is elvesztette.
    Szerintem Fannynak reàlis esèlye van verni.
    Odds 1,75 körül.

Senior Member
    Trnavăban a női Itf-en a szlovăk Kuzmova szerintem esèlyesebb az orosz Alexandrovănăl, odds:1,60 körül.
    Otthon is van, Madison Brengle-t ès a svèd Johanna Larsont verte korăbban, ők elèg jók salakon.
    A Cepede-Blinkova meccsre ugyaninnen mèg egyelőre nincs odds.
    A paraquayival ugye volt măr eddig 2 sikeres tippünk 1 nap alatt.

Senior Member
    Idézet Bitmap eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nekem a mai napra egy teljesen egyszerű Djokovic & Zverev kombó tetszik 2.20 kb. a két meccs.

# Djokovic bőven vezeti az egymás ellenit, Madridban megverte két szettben plusz ezen a héten még jobban játszik mint akkor, semmi nem szól nálam a japán mellet.

# Zverev nagy formában van nagyon, ebben a formában kb. azt mondanám mint a Nadal meccseknél nem fogadnék ellene... jó a szervája is nagyon amit most játszik abba a formában Goffin nem tudja őt megverni egyébként sem játszotta a legjobb játékát DelPo ellen... a német tankjában meg még simán van egy győzelem.
    Hali Bitmap! Köszi szépen! Én megjátszottam! Bár Djoko meccs első szett után kicsit parán voltam , de végül tutin jött! Még egyszer köszi és gratula!

Senior Member
    Ejj, jól lenyomtăk itt a kiirt meccseim oddsăt reggelre.
    Pedig tegnap kèső este mikor irtam őket, annyin voltak, amennyi oda van irva hozzåjuk.
    Ezèrt kell gyorsan cselekedni.
    Djokovics örvendetes, règen èn szimpatizăltam vele, legalăbb elődöntőig elment, ma Nadallal nem classico.
    Mondjuk nem hinnèm, hogy sok esèlye lenne ellene..
    Ugyanugy szerintem egy bombaformăban levő Zverev ellen sem lett volna, de valami elmozdult tăn, mire kezdődik a Gaross rendben lesz tăn năla a dolog.
    Zverev szerintem ma veri Cilicet.

Senior Member
    Kellemes hosszú hètvègèt Mindenkinek!
    No, lassan egy hónapja itt vagyok(tàn picivel màr több is), gyorsan el is ment ez az idő, irok pici vèlemènyt az oldalrol.
    Nyugi, nyugi teljesen pozitiv lesz.
    Sok helyen nem szeretik ès nem veszik jó nèven a kritikàkat, èn ugy vagyok vele, a magànèletben vagy a munkàmban, vagy akàr a tippoldalon folytatott tevèkenysèggel kapcsolatban abszolut elfogadom a normàlis hangnemben megfogalmazott kritikàt.
    Az èpitő jellegű kritika meg aztàn tènyleg arra is jó, hogy tanuljon, fejlődjön belőle az ember.
    Persze vannak, akik ezeket sem veszik jó nèven.
    Össszessègèben ha akarnèk se tudnèk rosszat mondani erre at oldalra.
    Próbàltam segiteni, hogy többen legyünk, osztottam meg cikkeket a facen is, kiirtam hogy hol talàljàk az emberek a teniszes gondolataimat.
    Egyèb emberektől is sok pozitivat hallottam az oldalról, többen is irtàk, hogy jók a gondolataim, de rajtam kivül is van több jó tenisztipp iro, de màs sportàgakban is jó tippirók vannak, èrdemes szemezgetni belőle.
    Igazàbol azt kell hogy mondjam, kb. most 9 ève hogy jàrok teniszre, akkoriban fertőződtem meg vele, 2009 tàjèkàn.
    Emlèkszem akkor ősszel nyert Potro Flushing Maedowsban, s a teniszklub ajtajàra, ahova jàrok, egy oriàs Potro poszter lett kirakva.
    Tandil Tornya mondjuk azota is kedvenc.
    Magàt a tornàkat, eredmènyeket cirka 6-7ève követem, a kisebb challengertornàkat meg kb. 3ève.
    Koràbbi oldalakon, ahol voltam, többnyire csak az 1,25-1,30-as tömegtippeket nyomattàk, szàmomra semmi újat nem tudtak mutatni, mondani, inkàbb csak èn adtam..
    Ez egy kicsit frusztràlt egy idő utàn.
    Itt viszont èn is tudtam klasszul szemezgetni màsok teniszes tippjeiből, tehàt nem csak adtam, de kaptam is.

Senior Member
    Az itteni emberek meg a közeg kapcsàn annyit, talàn ez a legfontosabb tènyező, teljesen normàlis, idevalo embereket tapasztaltam, egymàs segitèse van, nem a basztatózsdi meg a trollkodàs.
    Ember meglàtogat egy bàrmely sportfogàsi tanàcsadàssal foglalkozó oldalt, ott àltalàban az a motivàcio, hogy gennyesre keressük magunkat.
    Megrakjuk az 1,30-as tutikat, dolgozni sem kell bejàrni, csak szàmoljuk a pènzt.
    (Teniszben az ausztràl Bernard Tomics is, aki egy klassz teniszező (lett volna), simàn top 10-es(lehetett volna), huszon pàr èvesen elvesztette minden motivàciojàt, de azt mondta, kitelnek a napjai, szàmolja az eddig összeteniszezett pènzèt, aztàn lehet elfogyott vagy mègis talàlt motivàciot, mert múlt hèten indult valami challengeren, nem is szerepelt rosszul)
    Szóval ha ez ilyen egyszerű lenne, senki sem dolgozna, mindenki klasszul megèl ebből, a fogadóirodàk meg lehúzhatnàk a rolót.
    Ehhez kèpest, èlnek ès virulnak.
    Nem vèletlen van az a 2-3%-os aràny, aki ebből hosszú tàvon nèmi pluszt tud kicsiholni.
    Sok paraszt ugye szembesül azzal, nem is olyan könnyű ezzel nyerni.
    Plàne ha semmihez nem èrt, nincsenek sajàt tippjei.
    Jó múltkor nèztem egy ilyen modellvàlogato műsort, azt mondja ott a profi, hogy azt az első pillanatban nem tudja megmondani, hogy kiből lesz kèsőbb profi, mert addig rögös út vezet, de azt viszont meg tudja mondani az első pillanatban kiből nem lesz.
    Nos szerintem a sportfogadàs is ilyen, itt is az eldől az első pillanatban kinek nincs hozzà minimàlis èrzèke.
    Sokan miutàn ràjönnek dolgokra, a tippek pènzèrt valo osztogatàsàban làtjàk a boldogulàst.
    Rögös út ez is, nem kell agysebèsznek lenni ahhoz, egy laikus is tudja azt, aki pènzèrt osztogat tippeket, ott valami bűzlik Dàniàban.
    Ha annyira jók azok a tippek, megteszi, gennyesre nyeri magàt, nem szaros havi 3 ezerèrt osztogatja.
    A piacon sok az eszkimó, kevès a fóka tippek àrulàsa ügyèben, mindenfèle balfasz tippeket akar manapsàg àrulni.
    Be meg nemigen fizetnek az emberek, egyrèszt bizalmatlansàg, màsrèszt nem dúskàl a magyar a forintba, nincs erre nagyon pènz.
    Szóval nehèz kenyèr szerintem ez is.
    Ezekutàn sokan abban làtnak csupàn nèmi nemű motivàciot, hogy akkor bosszantok màsokat, trollkodok.
    Hàl Istennek itt nemigen taliztam ilyennel, bàr aztàn előző oldalrol volt egy balfasz, aki mèg ide is követett trollkodni.
    Voltak olyan sztorik, hogy 1-2troll màr reggel 7:30-kor teletrollkodott egy iràst, vagy rovatot.
    Valaki reggel 7:30-kor ezzel kezdi a napot, annak nyilvàn se munkàja, se suli, semmi, ebben talàl napi motivàciot.
    A gàz az, ha egy adott oldal tulajai, adminjai ezt mèg hagyjàk is, nem jófejsègből, hanem mert gondolom olvasottsàg függvènye a Tippmixpro tàmogatàsa.
    Szóval nem teszik ki a trollt, csupàn extrèm esetben, mondjuk nekiàll anyàzni.
    Csakhogy oriàsi öngólt lő, mert amig bent hagyja a trollt, 5-6-10normàlis meg elmegy, mert óvodàra senki nem vevő, legalàbbis normàlis nem.

Senior Member
    nemethpe ? Facen melyik oldalon találni téged ? Bocsi de nem láttam , koszi

Senior Member
    Nincs facen oldalam, privàt van csak.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •