Giron 1,53(Dallas)
Giron 1,53(Dallas)
Cesc18 ? Nàlad mik biztosabbak ma ? Berdych ? Bautista ? Ezekről vélemény ?
Szerintem arra gondolt, hogy az alapértelmezett egy kicsit nagyobbra széthúzható. De teljes képernyőn sajnos nem lehet nézni.
Elég necces a mai kínálat.
RBA szerintem megoldja Marci ellen, de nem tudom mennyire lesz motivált ezen a hangulattalan versenyen.
Bopanna/Sharan is mehet kombiba, hátha nem csábulnak el az oddsnak...
Schwartzi is megoldja talán, bár az lehet izgulós
Nem tudom, én mára kombit nem rakok.
Mobil telon teljesen szét tudod húzni élő videót , 6,5 coloson egész jó már
Corentin jó lehet szerint a hazai Mukund ellen Chennaiban.
Semi-final, valamikor a hajnali, kora reggeli órákban szombaton.
Hivatalos oddsot még nem láttam, egy oldalon ilyen 1,65-1,70 körülire irják.
Ez remek hír!![]()
Marci tavaly ilyenkor a pesti tornán 29 pont gyűjtött, itt az elődöntő 90 pontot jelent.
Zsetonkába 27 ezer dollár.
Amugy friss hír, hogy visszatèrt korábbi edzőjèhez, a francia Olivier Taumához.
Állitólag nem cseréről van szó, csak bővült a szakmai stáb(amiről már tavaly év végén is szó volt)
Sávolt idén kevesebb versenyre kiséri, az Aus Opent is kihagyta személyes okok miatt, ahol nem lesz, oda a francia megy vele.
Verdában ismét nem kellett csalódni, első két szett végén finoman szólva sem volt a helyzet magaslatán. Elsőt még megúszta, másodikat már nem és végül ki is kapott.
Berrettini-Fucsó elődöntő lesz így, ami igazi ki-ki meccsnek ígérkezik.
Rendbe van most ez az olasz srác és tavaly is verte Marcit, de mivel 50-50-re hozták ki az oddsokat, így nálam maximum az over játszik, de egyelőre még nincs o/u kínálat. Illetve kíváncsi vagyok TB-re mit adnak majd, megérzésre azt mondom lesz TB.
Valahol számoltam én is vele, hogy nyerhet a római fiú Nando ellen.
Verte Hacsanovot is, bár az orosz eddig az idei èvben talány...
Egyre jobb lesz Beretto, tavaly valami 21 lejátszott Atp-s meccs után nyert meg egy 250-es salakos tornát a svájci üdülőparadicsomban, Géstadtban.
Viszont jó lenne ha Marci megverné!![]()