Párosokból összeraktam mára egy 6-os kötést
Ram/Sailsbury + Murray/Skupski + Pavic/Soares + Aoyama/Shibahara + Dabrowski/Siniakova + Niculescu/Gasparyan @ 4.10 + 20% BÓNUSZ bet365
Párosokból összeraktam mára egy 6-os kötést
Ram/Sailsbury + Murray/Skupski + Pavic/Soares + Aoyama/Shibahara + Dabrowski/Siniakova + Niculescu/Gasparyan @ 4.10 + 20% BÓNUSZ bet365
Aki nyerni akar jobb ha a szar teniszt elkerüli ez az ami fix nem pedig itt az "okos"-okra hallgatni mert abból csak bukó lesz...
Thiem szerintem elengedi a mai meccset. VB kvali megvan, sokat játszott az elmúlt időben (pláne szezonban) és Dimi képes, hogy megverje, neki nincs is más hátra.
Mai tenisz ajánlatok:
Tegnap Lorenzo Sonego 6-2, 6-1 sokkolta Novak Djokovic világelsőt a bécsi negyeddöntőben.
Az odds 15.00 volt Sonego győzelmére!
Ilyen a tenisz ingatag természete. Minden megváltozhat egy szempillantás alatt!
De most Lorenzo Sonego Bécsből magával viszi karrierje legnagyobb pillanatát - függetlenül attól, hogy mi történik az út további részében!
Never give up!
Weboldal
Hungarian Syndikate
Érték Fogadás!Szoftverrel keresve.
Hungarian Syndikate
Mai tenisz Párizs
Hungarian Syndikate
Mai tenisz.Paris Masters 1000-es torna
A nap fogadása:Marin Cilic rendre utasítja az ideges franciát!
Hungarian Syndikate
Tippek a képen
Hungarian Syndikate
Millman-Tiafoe
A sKALPOLÁS TECHNIKÁJÁT ALKALMAZVA Azonos profitok még az első szettben 3-3 gém állásnál bármi a végeredmény!!!
Hungarian Syndikate
Millman-Tiafoe
A sKALPOLÁS TECHNIKÁJÁT ALKALMAZVA Azonos profitok még az első szettben 3-3 gém állásnál bármi a végeredmény!!!
Hungarian Syndikate