Oldal: 26 / 224 ElsőElső ... 1624252627283676126 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 251 - 260 (2232) összesen

Téma: Tenisz-tippek / okosságok / kibeszélő

Senior Member Bitmap avatara
    Idézet iKeksz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Mennyire jó, hogy elmentem kocsmázni és elfelejtettem megrakni
    Én nagyon nem éreztem, próbáltam is valahogy sugallani az irásommal, amúgy ahogy irtam " Mahut persze jobb, kérdés hogy mennyire fogja komolyan venni, ahogy néztem tavaly Milot ellen kapott ki 1.32 szorzóért, akit pont itt vert Norbi egy meccsel ezelőtt két szettben"

Komolyan engem se lepne meg ha nyerne Donaldson azon a meccsen.

// Mahut kikapott Gombos Norbitól, Norbi következő ellenfele igy Kyrgios lesz, na ott szettet sem fog csipni, Monfils viszont eléggé komolyan veszi, 6-1 az első szett. Kerber is szépen hozta kettőben, Raonic is, egy könnyed DelPo siker kellene és akkor kb ült minden meglátásom. \\
    Utoljára módosítva: Bitmap által: 2017.02.23 21:23

Senior Member Cesc18 avatara
    Reménykedtem egy 1.5-ben DP-re Querrey ellen, de csak 1.30-ért, annyiért nem kell.

Rao-Edmundon lesz TB 1.8-ért kifejezetten csábító.

Én is örültem volna annak a szorzónak sajnos túl kevés lett, innentől kezdve hagyom én is DelPo-t, szállította az első kettő nyereséget az elég volt.

Szerintem is lesz azon a meccsen TB, az jó lehet annyiért.

Amin még elgondolkodtam ma az, hogy Tsonga nyer az 1.40, Monfils nyeresége meg 1.60 körül van de úgy látszik mind a kettő kezd lefele menni, csak én látok benne potenciált, hogy nyerhet mind a kettejük, vagy ti is esetleg mit gondoltok róla miért ne tegyem ? vagy melyiket érzitek biztosabbnak ?

Illetve, Kerber-t döntőbe várom, ahogy irtam Svitolina ellen játszom a nyereségét, mutatott életjeleket az előző meccsein, és még az is tetszik, hogy Svitolina az utolsó két meccsükön elkapta ilyenkor szokott jönni az, hogy most nem fogja, nem annyira jó azért Svitolina hogy 3 ból 3x elkapja ( tudom 5 - 4 Kerber javára, csak a legutobbi két meccset Svito nyerte és arra értem hogy 3.jára nem fogja egymás után )... nem látok rá esélyt... szóval őt játszom.
    Utoljára módosítva: Bitmap által: 2017.02.24 13:42

Member
    Idézet Bitmap eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Én is örültem volna annak a szorzónak sajnos túl kevés lett, innentől kezdve hagyom én is DelPo-t, szállította az első kettő nyereséget az elég volt.

Szerintem is lesz azon a meccsen TB, az jó lehet annyiért.

Amin még elgondolkodtam ma az, hogy Tsonga nyer az 1.40, Monfils nyeresége meg 1.60 körül van de úgy látszik mind a kettő kezd lefele menni, csak én látok benne potenciált, hogy nyerhet mind a kettejük, vagy ti is esetleg mit gondoltok róla miért ne tegyem ? vagy melyiket érzitek biztosabbnak ?

Illetve, Kerber-t döntőbe várom, ahogy irtam Svitolina ellen játszom a nyereségét, mutatott életjeleket az előző meccsein, és még az is tetszik, hogy Svitolina az utolsó két meccsükön elkapta ilyenkor szokott jönni az, hogy most nem fogja, nem annyira jó azért Svitolina hogy 3 ból 3x elkapja ( tudom 5 - 4 Kerber javára, csak a legutobbi két meccset Svito nyerte és arra értem hogy 3.jára nem fogja egymás után )... nem látok rá esélyt... szóval őt játszom.
    Van benne ráció, hogy mind a kettő húzza, Tsonga azért mert nagy formában van, Monfils meg azért, mert sokkal frissebb, mint Gasquet.

Member
    Én, amit néztem és 3/10-el be lehet próbálni szerintem a Kyrgios- Gombos U 20 vagy U 20.5 1.886 1.720

Így kell kezdeni egy napot
    Utoljára módosítva: iKeksz által: 2017.02.24 15:14
    Bitmap likes this.

Van benne ráció, hogy mind a kettő húzza, Tsonga azért mert nagy formában van, Monfils meg azért, mert sokkal frissebb, mint Gasquet.
    Igen, bepróbáltam, nagyon megy most, adogatása is stabil, tenyeresei is, meg egymás elleni is mellette szól valami 7x verte keményen és 1x kapott ki tőle, szóval érzem is.

// Ez gyors volt.
    Utoljára módosítva: Bitmap által: 2017.02.24 16:51

Raonic - DelPo 1.62 - 2.3 mit gondoltok ?

Member
    Tegnap megraktam a Carreno Busta- Dolgopolovot 21.5 overre az amcsiknál, erre ma azt látom, hogy a fogadást érvénytelenítették. Azt látom mellette, hogy canclelled, ha rányomok a more info-ra this bet was a push. Ez mennyire gusztustalan már? Azért, mert feladta Dolgopolov? De, ha igen még akkor is bőven megvolt az over. Most engem csúnyán átvertek? Nem mellesleg azt a téten, amit Dolgopolovra tettem simán benyelték. Mit gondoltok errről érdemes zaklatni a supportot?

Senior Member varin avatara
    Tegnap megraktam a Carreno Busta- Dolgopolovot 21.5 overre az amcsiknál, erre ma azt látom, hogy a fogadást érvénytelenítették. Azt látom mellette, hogy canclelled, ha rányomok a more info-ra this bet was a push. Ez mennyire gusztustalan már? Azért, mert feladta Dolgopolov? De, ha igen még akkor is bőven megvolt az over. Most engem csúnyán átvertek? Nem mellesleg azt a téten, amit Dolgopolovra tettem simán benyelték. Mit gondoltok errről érdemes zaklatni a supportot?
    Irodafüggő, hogy hol mit fogadnak el sajnos... Van, ahol jóváírják, mert már mindenképpen megvan az over, de nem mindenhol sajnos. Ezekből olykor jól, máskor rosszul jön ki az ember.

Minden iroda szabályzatában megtalálható ez, nézz utána ott, biztos vagyok benne, hogy le van irva mindegyik irodánál.
    Utoljára módosítva: Bitmap által: 2017.02.26 17:34

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •