Oldal: 28 / 224 ElsőElső ... 1826272829303878128 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 271 - 280 (2232) összesen

Téma: Tenisz-tippek / okosságok / kibeszélő

Senior Member
    Éjszakára én a Lucic-Baroni 2-0-val szemezgetek, illetve Thiem-Baroni kombival.

Kyrgiosra meg kíváncsi leszek, hogy melyik énjét veszi elő.

Senior Member Cesc18 avatara
    Idézet Proxyi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Éjszakára én a Lucic-Baroni 2-0-val szemezgetek, illetve Thiem-Baroni kombival.

Kyrgiosra meg kíváncsi leszek, hogy melyik énjét veszi elő.
    Lucic nekem is tetszik (nem úgy), ha pedig nyer, azt jó eséllyel két szettben teszi. Thiemnek is hoznia kellene. Ja, ez jó kis kombi.

Senior Member Bitmap avatara
    Most szedtem össze, és számoltam össze a pár nyertes tenisz szelvényem, sok olyan van még amit ki sem vettem, úgy néz ki igy már "pihi" van IW-ig , még én is meglepődtem hogy mennyi, mert nem is számoltam nagyon, csak élveztem - néztem - játszottam.
    Utoljára módosítva: Bitmap által: 2017.03.04 08:05

Majdnem minden nap tettem, és közben egyetlen egy vesztes szelvény se volt... ez igazán a crazy összesen valami, 645.578
    Utoljára módosítva: Bitmap által: 2017.03.04 08:05
    Cesc18 likes this.

Mit vártok Marcitól? Először próbálkozik IW-ben, jó lenne egy magyarnak szurkolni a főtáblán, persze Babos Timin kívül, aki ráadásul kiemelt lesz.

Szerintem sajnos, vereséget, már most rögtön, Kudla elmúlt meccseit megnézve nem lehet annyira rossz formában, ráadásul hazai pálya, bár olyan sok különbség nincs kettejük tudása között, kinek milyen napja lesz, "hazai pálya" előnye miatt azt mondanám, hogy Kudla lesz a befutó.

Viszont, mai napra, ami jó lehet, bár nem nagy szorzó van rájuk, az Istomin és Nishioka győzelme, ők azt hiszem jó formában vannak az elmúlt eredményeket tekintve és bőven verhető ellenfeleket kaptak, mit gondoltok ?

Idézet Bitmap eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szerintem sajnos, vereséget, már most rögtön, Kudla elmúlt meccseit megnézve nem lehet annyira rossz formában, ráadásul hazai pálya, bár olyan sok különbség nincs kettejük tudása között, kinek milyen napja lesz, "hazai pálya" előnye miatt azt mondanám, hogy Kudla lesz a befutó.

Viszont, mai napra, ami jó lehet, bár nem nagy szorzó van rájuk, az Istomin és Nishioka győzelme, ők azt hiszem jó formában vannak az elmúlt eredményeket tekintve és bőven verhető ellenfeleket kaptak, mit gondoltok ?
    Nishioka szerintem is jó lesz, Istomin is, ha éppen nincs semmi baja, de nála soha nem lehet tudni, így ezért óvatosabb lennék vele. Rublev viszont nem rossz 1.35-ért.

Idézet Cesc18 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nishioka szerintem is jó lesz, Istomin is, ha éppen nincs semmi baja, de nála soha nem lehet tudni, így ezért óvatosabb lennék vele. Rublev viszont nem rossz 1.35-ért.
    Igen, Rublev is jó, ő már kicsit " jobb " szorzóért cserébe, rápróbálok mérsékelt téten, egy Rublev + Istomin + Nishioka kombira, ez azért csak selejtező, majd a főtáblán lehet játszani, kicsit komolyabban is.

Akarok majd egy komolyabb, kombit összeállitani az első napra, persze az is mindig necces, de bepróbálkozom vele, nem akarok sok esemény és egy olyan másfél körüli-t kicsit több ahogy adja majd, szivesen veszem tőletek, a tippeket amit ti " tuti-nak " vesztek majd főtáblás meccsen, akár már most női / férfi vonalon, szóval kéretik irjátok le, azt amit a legbiztosabbnak véltek az első napon.
    Utoljára módosítva: Bitmap által: 2017.03.07 19:44

Na, erről beszéltem Istonál, megint volt valami baja, ami miatt feladta. Ha szerencsés helyen raktad, akkor megúsztad

Idézet Cesc18 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Na, erről beszéltem Istonál, megint volt valami baja, ami miatt feladta. Ha szerencsés helyen raktad, akkor megúsztad
    Igen, erre most nagyon ráéreztél, nagyon apróval tettem, csak a játék kedvéért, soha nem tudom a selejtezőket komolyan venni. , amúgy gondoltam egy olyanra, hogy leirhatnád esetleg más is, hogy kiről gondolja hogy jó formában van és érdemes rá figyelni a torna alatt ( nyeretni ) még igy az elején, amúgy arra kiváncsi leszek hogy Halep-el pl. miujság ? Vagy Keys még nem is játszott idén. .

Megnéztem a sorsolást, a női van már kint, R4-be lehet, Wozniacki - Pliskova, Wozniacki - Errani vagy valaki a selejtezőből rögtön az elején, Venus - CoCo R3-ba, R2-ben Puig - Serena Williams ( tavaly is nagy meccs volt US openen ) , Lucic Baroni - Muguruza R3, Watson - Konta R2 ben, jó kis meccsek lesznek, amúgy jó lett a sorsolás, van pár kiszemeltem nekem már, akit nyeretek, meg van pár akire kiváncsi vagyok hogy milyen.

Első körben rögtön tovább megy szerintem " tuti-ra " .:

Puig @ 1.12
    Bouchard @ 1.23 ( New Heaven-ben Bouchard 6 - 2 / 6 - 1 -re verte Beck-et, ajki az évet nem valami fényesen kezdte, Budapesten Witthoeft verte 6 - 1 / 6 -1-re, szóval ez a szorzó akár " ajándék " is lehet. )

Akár jó lehet?!.:

Ostapenko @ 1.22
    Mchale @ 1.23
    Makarova @ 1.27
    Bellis @ 1.36
    Kasatkina @ 1.27
    Bencic @ 1.44 ( Az odds is kellemes rá )

Ki mit gondol, melyik a legerősebb tipp ezek közül pl.?

Lehet első napra egy olyat teszek majd hogy innen a két " tuti-m " a Puig & Bouchard, és még a férfi vonalon is kinézek 2 meccset hozzá, aztán lesz amennyi lesz a szorzó az megy " nagyobbal ".

ATP részen kiváncsi vagyok kit kap pl.: Tsonga 2 tornagyözelem 19 nyereség 4 veszteség idén eléggé formában van, Jack Sock Delray tornagyőzelem, Kohli utolsó meccse Murray ellen ( biztos nagy önbizalommal fog kezdeni ) Dimitrov ugye nagyon szépen kezdte az évet 2 tornát nyert ő is már, Thiem is mintha elkapta volna a fonalat a ő közben behúzott egy salakos tornát, Goffin, aki döntőket veszitett el, de jó formában van, ők szerintem jól kezdhetik mindenféleképp .

Közben meg Fucsovics bukta, az első szettet 6 - 3-ra....

Durva.:

Most olvasom, hogy Serena Williams pedig visszalép IW-től, ezért bármi történik, Kerber lesz újra a világelső, és újrasorsolás lesz?!

Forrás.: https://twitter.com/BenRothenberg/st...19183707549696

Utoljára módosítva: Bitmap által: 2017.03.08 06:57

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •