Oldal: 29 / 224 ElsőElső ... 1927282930313979129 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 281 - 290 (2232) összesen

Téma: Tenisz-tippek / okosságok / kibeszélő

Senior Member Cesc18 avatara
    Challenger, St. Brieuc

Chiudinelli-Nys V @ 1.77
    Előbbit én fénykorában is egy óriási bohócnak tartottam, az utóbbi időben pedig pláne nehéz komolyan venni. Idén még nem nyert meccset, legutóbb egy Futures torna első körében kapott ki egy 900-on kívüli játékos ellen...Ilyen előjelek után a hazai pályán játszó, egy meccset már nyerő Nys-t nem szabad kihagyni.

Member
    Idézet Cesc18 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Challenger, St. Brieuc

Chiudinelli-Nys V @ 1.77
    Előbbit én fénykorában is egy óriási bohócnak tartottam, az utóbbi időben pedig pláne nehéz komolyan venni. Idén még nem nyert meccset, legutóbb egy Futures torna első körében kapott ki egy 900-on kívüli játékos ellen...Ilyen előjelek után a hazai pályán játszó, egy meccset már nyerő Nys-t nem szabad kihagyni.
    Engem meggyőztél...

Senior Member Cesc18 avatara
    Pedig szervált a meccsért...

Member
    Idézet Cesc18 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Pedig szervált a meccsért...
    Komolyan szurkoltam a srácnak...de így kikapni...
    Még jó, hogy nem nagy téttel raktam

Member
    Grace Min - Stollár Fanni H @ még nincs rá odds (WTA Charlestone selejtező)

1.60 körül szerintem már van benne érték. Fanni nem rossz salakon (meg amúgy se...:-)) ), de Grace Min elég jól mozog ezen a borításon, sokkal kiforrottabb játékos.

Ti mit gondoltok?

Member
    Idézet tucsoki eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Grace Min - Stollár Fanni H @ még nincs rá odds (WTA Charlestone selejtező)

1.60 körül szerintem már van benne érték. Fanni nem rossz salakon (meg amúgy se...:-)) ), de Grace Min elég jól mozog ezen a borításon, sokkal kiforrottabb játékos.

Ti mit gondoltok?
    Év napjai irodánál ~1.60-ra adják.

Member
    Soler Espinosa - Lukas Tena H @ 1.40 (WTA Charlestone selejtező)

Solernél benne vannak a váratlan meglepetések, de Tena sokkal gyengébb szint...

Bocs a tripla posztért.

Junior Member
    Ma Charleston WTA
    Krunic. A - Malcenkova. J H kimenetel várható ods 1.40

Senior Member Bitmap avatara
    Aki regisztrálva van az évnapjai irodához, annak van egy tökéletesen jó fogadási lehetősége a Monterrey tornára, ha nyerni szeretne vele valaki, akkor szerintem ne is fogadjon arra a tornára, csak most, hogy ki lesz a végső győztes akkor biztosan nyereséggel fogja zárni a tornát.

Ha megnézzük, az ágrajzot és hogy kik neveztek, akkor feltűnik egy olyan hölgy neve, aki legutóbb 2013-ban játszott itt, most viszont még is indult, az nem más mint a jelenlegi világelső Kerber, aki azért indult itt, mert jelenleg az évben még semmi tornagyőzelme nincs, annyira azért nem áll rosszul, az a 12-7 meccsek tekintetében nem olyan rossz, az is bizakodásra ad okot, hogy a vége fele már nem játszott annyira rosszul, voltak villanásai, neki most nagyon kell ez a tornagyőzelem és minden esély meg van rá, hogy ö nyerje meg, eléggé jó sorsolást is kapott, a vége fele amikor már esetleg erősebbel találkozhatna, akkor meg ki fog jönni, a jó sorsolása, hogy elméleti sikon nem lesz annyira fáradt illetve, a rutin, ami nála van azon részén a tornáknak, annyira nem lehet rossz a játékának ez a pálya ha, már 2013-ban is döntözött amikor indult itt.

Az ő részén, a két legjobb játékos akivel játszhat az Makarova és Suarez Navarro, szerintem itt nem okozhat gondot egyik sem neki, Navarro is azért indult, mert sérülséböl tért vissza és kellenek neki a meccsek, hogy visszarázodjon, Makarovának voltak olyan vereségei hogy csak néztem, szintén nincs jó állapotban ez a két játékos aki veszélyes lehetne rá, még rosszabb formában vannak mint ő, szóval itt szerintem sima lehet, aztán a későbbiekben akivel találkozhat az vagy, Pavlyuchenkova vagy pedig Garcia akik " kisebb " tornákon, annyira nem szivják fel magukat ha nagyobb ellenfélellel találkoznak, nem is biztos hogy kettejük közül lesz valaki, viszont ott azon a részén az ágrajznak ők a legesélyesebbek, hogy eljusanak oda hogy Kerberrel küzdjenek meg, Garcia ellen Kerber 3-1-re áll, mig Pavlyu ellen 5 - 3 viszont, az elmúlt 3 meccsét, ami a legutolsó 2015-beb volt Kerber nyerte szettveszteség nélkül, szóval én azt mondom, hogy nincs nehéz sorsolása Kerber-nek és ha könnyedén eljutna a vége felé akkor már az önbizalma is nagyobb lenne, illetve kipihentebb lehet akár a társaival szemben akikkel össze kerülhet, illetve a tapasztalat is mellette lenne, gondolom én, ha Ő itt elindult 5 év után, akkor az azért van mert nyerni akar, tornát, és önbizalmat növelni, nem pedig még lejjebb süllyedni, hogy itt is kikap.

Az odds, nekem pont jó rá, hogy bepróbáljam,és csak ennyit fogadjak erre a tornára.: 3.50

A torna, vége nálam pedig igy néz ki, amúgy, holnap 17:00.ig lehet tenni.
    torna.jpg

- https://www.kephost.com/images/2017/04/02/torna.png

Senior Member
    Elkiserlek,hajra!

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •