Oldal: 55 / 224 ElsőElső ... 545535455565765105155 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 541 - 550 (2232) összesen

Téma: Tenisz-tippek / okosságok / kibeszélő

Senior Member Andersson04 avatara
    Idézet PetoPisti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Fucsovics veretésről mit gondoltok mára? Marci elég kemény héten van túl, drámai csatában verte Djere Lacit a döntőben. Nem lennék meglepve, ha ma simán kikapna annak ellenére, hogy ő a favorit. Arevaloval idén egyszer találkozott már, év elején Ausztráliában és akkor 2-1-re nyert a magyar fiú. Akkor sem volt tehát túl sima meccs számára, s most figyelembe véve, hogy egy fárasztó hétről, tornagyőztesként érkezik.....
    Nekem tetszik az ötlet, gondoltam is rá, sok kört tuti nem fog menni ezen a héten.

Senior Member varin avatara
    Fucsovics veretésről mit gondoltok mára? Marci elég kemény héten van túl, drámai csatában verte Djere Lacit a döntőben. Nem lennék meglepve, ha ma simán kikapna annak ellenére, hogy ő a favorit. Arevaloval idén egyszer találkozott már, év elején Ausztráliában és akkor 2-1-re nyert a magyar fiú. Akkor sem volt tehát túl sima meccs számára, s most figyelembe véve, hogy egy fárasztó hétről, tornagyőztesként érkezik.....
    Én hasonló eredményt várok, mint akkor, 2-1-es correct score-t játszottam.

Senior Member PetoPisti avatara
    3-6, 0-3-nál kiszálltam 83,88 €-s profittal.

Senior Member varin avatara
    3-6, 0-3-nál kiszálltam 83,88 €-s profittal.
    Gratula! Sajnos csak a neheze volt meg, a fordítás már nem megy neki Így járok, amikor feladom az elveimet és nem ellene fogadok

Member
    Ezekre a korai füves tornákra nehéz fogadni. Ráadásul elég jól lőtték be a szorzókat, nehéz mibe belekötni. Átnézve a kínálatot támadt pár gondolatom, de szigorúan csak kis tétes kombiba, a játék kedvéért ajánlanám max.

ATP Stuttgart Baghdatis - Kohlschreiber 0-2 @2.00
    Hazai torna, 3 vesztes döntő Kohlitól. 4 aligha lesz, de a ciprusit is jól ismerjük, korai tőle még a _bravúr_.
    Fun fact: 2-0 javára a mérleg.

ATP Stuttgart Mayer - Chardy 1 @1.71
    Chardy univerzális játékos, de Mayer tenisze klasszisokkal jobb ezen a borításon, és akkor finoman fogalmaztam. Az érték Florian oldalán.

WTA Nottingham McHale - Sevastova McHale @2.20 / 2.5 szett felett @2.40
    McHale-t a gyenge salakszezon miatt talán jobban leírják a kelleténél. Fordulópont lehet, tud ő kellemetlenséget okozni, és szerintem fog is.

Senior Member Cesc18 avatara
    Szerintem a Mannarino-Zverev meccsen kegyetlenül elmérték a francia oddsát. Nagyon alulértékelik, pedig füvön elég veszélyes tenisze van, ráadásul balkezes, ami külön kellemetlen az ellenfeleknek. Zverev nem tudom mennyire tette túl magát a korai Garros vereségen. Piszok jó szezonja van, a római győzelmével viszont nagyon komoly fókuszba került, amit ilyen fiatalon nem könnyű kezelni. Jó döntés, hogy nem a hazai stuttgarti viadalra nevezett, ott még nagyobb nyomás lett volna rajta. Egy szettre mindenféleképpen jónak tartom Mannarinót, de a győzelmén se lepődnék meg.

A lányoknál a Kontaveit-Flipkens meccsen érzek hasonlót. Az észt lány nagyon ügyes füvön, ezt már többször bizonyította, viszont még nagyon fiatal. Flipkens viszont igazi minden hájjal megkent játékos, nagyon nehéz ellenfél, észnél kell ellene lenni. Jól nyes, támadja a hálót, szedi ki a ritmust a játékból. Flipkens szett 1.74-ért príma, de a győzelmén ugyancsak nem lepődnék meg.

Kisebb oddsok közül Mahut, Müller tetszik. Mischa Zverevnek is illene nyernie, de lehet az izzadós lett.

Member
    Egyetértek. Nálam Mannarino szett + Sela + Gálfi @4.20 játszik, de még esélyes, hogy hozzáteszek egy Johnson szettet.
    Utoljára módosítva: tucsoki által: 2017.06.14 11:54

Member ChelseaForce avatara
    Hely
    Sepsiszentgyörgy (Erdély)
    Idézet Cesc18 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Kisebb oddsok közül Mahut tetszik.
    Semmi veszélyt nem érzel a két öreg róka francia párharcán a győztest illetően ? Lehet ebből egy adok-kapok, Benneteau tenisze nem rossz fűre, szerintem működhet egy over is Mahut alacsony oddsa ellenére. Persze a címvédő a favorit szó se róla.

Kohlschreiber Stuttgartból + Bedene Hertogenbosch-ból meggyőző oddsot ad ...
    „We'll Keep The Blue Flag Flying High”

Senior Member Cesc18 avatara
    Idézet ChelseaForce eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Semmi veszélyt nem érzel a két öreg róka francia párharcán a győztest illetően ? Lehet ebből egy adok-kapok, Benneteau tenisze nem rossz fűre, szerintem működhet egy over is Mahut alacsony oddsa ellenére. Persze a címvédő a favorit szó se róla.

Kohlschreiber Stuttgartból + Bedene Hertogenbosch-ból meggyőző oddsot ad ...
    A győztest illetően nem. Mahut kegyetlenül érzi a játékot Hertongenboschban, elmúlt két év győztese, de előtte is nyerte már meg ezt a tornát. Beni már a kvaliban elvérzett, bár a szerencsés vesztesek gyakran megtáltosodnak, biztos nem adja könnyen a bőrét, egyébként is nagy harcos.

Senior Member Bitmap avatara
    Találtam egy meccset, ahol nekem érdekesnek tűnnek a szorzók, ITF meccs Manchesterből, füves boritás.

Kudryavtseva - Andreea Cristina Mitu 2.24 - 1.57

Kudryavtseva tapasztalt orosz játékos jó szervával, volt ő már 56. is fénykorában, meg volt már 70 meccs füves boritáson sőt Wimbledonban 2014ben legjobb 128 de nagyon régen volt ő R64ben is, tavaly Mirjana Lucic-ot sikerült megvernie két szettben pl. de egy évvel visszamenőleg is pl. eléggé minőségi játékosokat vert meg füvön, mig ellenfele egy tehetséges fiatal de egyetlen egy meccse sincs füvön, leginkább mostanába salakon játszott, nehézkes lehet az átállás, úgy hogy főleg első pro meccs, mig az orosz idén is játszott már egy meccset füvön Watson ellen, ahol 7 - 6 / 6 - 1-re kapott ki, szóval jó volt az első szettben, viszont az elment és az ő kedve is, itt simán van esélye akár a 2 - 0ra is miért érzem én azt, hogy szorzók ellenére nálam nagyon sima az underdog győzelme itt ?

Találtam róla ilyet is. " Grand Slam-tornán a legjobb teljesítményét egyéniben 2008-ban érte el Wimbledonban, amikor a negyedik körig jutott (legyőzve többek között az akkori világranglista második helyén álló Marija Sarapovát). " , szóval eléggé tapasztalt ezen boritáson, az elég lehet nem ?
    Utoljára módosítva: Bitmap által: 2017.06.14 12:30

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •