Nem kizárt, hogy korábban már létezett ilyen téma, de mivel nem találtam, így létrehoztam egyet. Ide jöhetnek ezek a tippek... Ezeket nem árt indokolni is pár mondatban.
Nem kizárt, hogy korábban már létezett ilyen téma, de mivel nem találtam, így létrehoztam egyet. Ide jöhetnek ezek a tippek... Ezeket nem árt indokolni is pár mondatban.
Mindjárt itt az első: TLI- ALba nyeri a magyar kosárlabda bajnokságot, szorzó:8
Jelenleg a középszakasz zajlik az NB I/A-ban, ahol a felsőház csapatai nagyon együtt vannak, ami a pontszámokat illeti. Várható körbeverésekben nem lesz hiány. A csapatokat elnézve úgy látom, hogy a ZTE és a Körmend bárkinek megnehezítheti a dolgát, de nem tudnak hosszútávon kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani. A Paks is kezd elkészülni az erejével, illetve a Szolnok játéka sem emelkedik ki jelentősebben. A fehérvári csapat viszont egyre jobban összeáll és mostanság már egyre magabiztosabban lépnek parkettre. Most még ezen a szorzón tehetjük meg ezt a tippet, ami hosszútávra nem is rossz, de néhány meccs után már közel sem fogunk ilyen ajánlattal találkozni (ha jól gondolom).
A tegnapi Alba- Szolnok meccs megerősítette a tipp életképességét. A vendégek jó kezdés után kiengedtek, így az első játékrész fej-fej melletti állással zárult. Azonban nem árt megjegyezni, hogy finoman szólva is, az alföldiek számos alkalommal élvezhették a játékvezetők jóindulatát, talán ennek is volt köszönhető a fehérváriak időnként görcsös játéka. A 3. negyedben aztán jól éltek a vendégek Boriszov révén a sporik segítségével, így a záró felvonás előtt 9 pontos szolnoki előnyt mutatott az eredményjelző (54:63). A hazaiak gyorsan beszórtak két triplát, jelezve ezzel, hogy ennek a meccsnek még nincs vége. Ezzel együtt a publikum is megérezte ezt, egyre kevesebben ültek a székeken. Azonban a Szolnok is rátett egy lapáttal, 5 perccel a vége előtt újra 9 pontos előnyben voltak Vojvodáék. Ebben azért benne volt, hogy Pearson büntetői hatástalanok voltak. Ekkor Dzunics időt kért és valami "Harry Potter"-eset mondhatott az Alba játkosainak. Innentől a vendégektől már csak 3 pontra futotta, míg a fehérváriak az egyre lelkesebb közönségtől hajtva folyamatosan dolgozták le hátrányukat. Fél perccel a vége előtt 76:76-os állást mutatott az eredményjelző. Ivkovics időkérése után a vendégek eladták a labdát, ami Pearsonhoz került. Könnyű szívvel faultolhatták őt a vendégek, hiszen eddig nem jeleskedett a büntetővonalról. Ez a két dobás viszont hibátlan lett. 10 másodperccel a vége előtt 78:76. Az utolsó vendég időkérés után Vojvoda próbálta kintről megszerezni a győzelmet, azonban a célt tévesztett dobás után a lepattanó fehérvári kezekben kötött ki, ami az Alba első idei sikerét jelentette a Szolnoki Olaj ellen. Remélem nem az utolsót!![]()
Veszprém nyeri a magyar férfi kézilabda-bajnokságot 1.30 @ Tippmixpro
A Szeged tegnap ráijesztett a Veszprémre, így az MKB bajnoki címére adott szorzó 1.20-ról 1.30-ra emelkedett. A bajnokságban viszont szerintem simán kijön a felek közötti különbség. A rájátszásban kétszer találkoznak majd, a 9. fordulóban a Veszprém, a 10-ben a Szeged lesz a pályaválasztó, s amúgy is csak egy hét lesz a meccsek között. Ennek köszönhetően, ha az MKB megszórja hazai pályán a MOL-Picket, akkor gyakorlatilag bajnoknak tekinthető, ha nem, akkor sincs gond, mivel az utolsó játéknapon nem a piros-fehéreken lesz a nyomás, hanem a Csongrád megyeieken. Akkor már egyébként Momir Ilics is pályára léphet, aminek köszönhetően még jobban a bakonyiak felé billen a mérleg nyelve.
Utoljára módosítva: Tomihmv által: 2016.05.29 10:55
Szerintem van benne érték. Egyrészt a Szegedben benne van az, hogy kisebb csapatok ellen hullajt el pontot, pontokat, másrészt a Veszprémre hazai pályán maximum 1.10-szeres szorzón fogadhatunk szerintem (most semleges pályán 1.20 volt átlagosan), s főleg úgy, hogy a bakonyiak játsszák úgymond az első meccset otthon, aminek még számukra is óriási téttel bír. Simán benne van a pakliban, hogy akkor annyi góllal nyernek Nagy Laciék, hogy a "visszavágón" csak arra kell törekedniük, hogy elkerüljék a kiadós zakót, így akár majd le is adhatják a meccset.
Szerbia nyeri a 2016-os olimpiát férfi vízilabdában 1.65 @ fogadjazévösszesnapján
Nagyon vártam már ezt a fogadási lehetőséget, mert szerintem az év egyik tutija. Legutóbb 88-ban nyertek a szerbek olimpiát, akkor még Jugoszlávia néven, s noha 2004-ben közel jártak hozzá (Szerbia és Montenegró néven), szerencsére Kemény Dénes fiai lenyomták déli szomszédainkat, a legutóbbi két versenyen pedig a bronz jutott számukra.
Az utóbbi években viszont egyértelmű a szerbek dominanciája a férfi vízilabda mezőnyében, hiszen amely versenyen elindultak, azt meg is nyerték. Olyan válogatottjuk van perpillanat, hogy ha még ki is esik egy világsztár, van helyette két másik, vagy legalább négy tehetséges fiatal, mindez megspékelve egy kiváló szakvezetővel, aki megtanult rendesen meccselni, így pedig már a sikerek sem maradnak el (lásd a januári, szenvedős belgrádi döntőt, mégis a szerbek nyertek, ez egyértelműen Szavicsnak volt köszönhető).
Úgy gondolom, hogy a csapatnak nincs ellenfele, főleg, ha hozzák a stabil játékukat, és miért ne hoznák, hiszen már több éve együtt játszik ez az aranygeneráció, amely sikert sikerre halmoz.
Utoljára módosítva: Tomihmv által: 2016.08.21 11:57
Milyen tétet javasolsz?
Annyit hozzátennék, hogy az EB döntőben azért megkapták a hazai pályát, az utolsó negyedben egy teljesen szabályos gólt vettek el Montenegrótól, amivel 2-vel mentek volna néhány perccel a vége előtt, ehelyett a szerbek egyenlíthettek. Amúgy nekem is tetszik ez a lehetőség, emellett az ausztráloktól várok meglepetést, hogy bejutnak a legjobb 4-be, 67es szorzón rakok rájuk 0,5/10ben.