Arra gondoltam, hogy indítok egy tippjátékot, amiben minden héten 10 mérkőzés kimenetelére lehet tippelni. A hét elején megadok tíz találkozót a következő hétvégéről. Ezek végkimenetelét kell eltalálni. Teljesen változó lesz melyik bajnokságból választok majd. Lehet akár portugál, svájci vagy orosz is a találkozó, de természetesen lesznek benne angol, olasz vagy éppen spanyol meccsek. Ezenkívül lesznek válogatott találkozók is, hogy színesebb legyen a játék.
Hívok mindenkit egy jó játékra. Ezen a héten amolyan "Miről is van szó" jelleggel versenyen kívül tippelhet aki szeretne. Aztán jövő héttől kezdődhet a küzdelem. Minden forduló után berakom a tabellát arról, ki hogy áll.
Lássuk ki ismeri legjobban az európai fuball világát!
- A pontos, számszerű találatért 3 pont jár majd. (pl. tipp 2-0 - eredmény 2-0)
- A győzelem különbségének eltalálásárt 2 pont (pl tipp 3-1- eredmény 2-0)
- 1 pontot kap az aki eltalálja a győztest illetve a döntetlent. (pl. tipp 3-1 - eredmény 1-0)
Már vége van a top bajnokságoknak. Válogatott meccsek meg augusztus végén kezdődnek úgy ahogy az olasz angol spanyol bajnokik is. Addig mire fogadjunk? Norvég vagy svéd ligákra? Ott asztán nagy játék megy!! Mit lehet nyerni?? Sok sikert kivánok azért a tippjátékodhoz!
És egy esetleges augusztus végi kezdéssel szimpatikusabb lenne a verseny számodra? Nyeremény nincs, csak megmérettetés és végé kiderül ki tippel jobban. Erre gondoltam.
tök jó kezdeményezés, tőlem mehet nyáron is. Jövő héten kezdődik a konföderációs kupa aztán jönnek a BL, EL selejtezők, barátságos meccsek, lesz mire tippelni szerintem.
jövő héten kirakok egy próbakört, és utána élesben lehetne csinálni. Örülök hogy van olyan is, akinek van pozitív hangvétele egy ilyen kezdeményezése kapcsolatban.
Nagyon jó ötlet, beneveznék én is egy kis tippelésbe.
A pontozáson viszont finomítani kellene szerintem. Valahogy az oddsokat is bele kellene kombinálni.
Mondjuk ha eltalálok egy 7-2-es végeredményt, az több pontot érdemel mintha valami papírforma 1-0-t vagy 1-1-et találok el.
A győztes eltalálásánál is több pont kellene annak, aki meglepetést talál el.
A pontozáson viszont finomítani kellene szerintem. Valahogy az oddsokat is bele kellene kombinálni.
Mondjuk ha eltalálok egy 7-2-es végeredményt, az több pontot érdemel mintha valami papírforma 1-0-t vagy 1-1-et találok el.
A győztes eltalálásánál is több pont kellene annak, aki meglepetést talál el.
Nincs értelme és nem is megszokott az a fajta súlyozás amire gondolsz. Mindenki maga dönti el mennyire vadász meglepetésekre, vagy mennyire írja tele papírforma eredményekkel a tippsorát - ettől lesz egységes és igazságos a rendszer.
Nincs értelme és nem is megszokott az a fajta súlyozás amire gondolsz. Mindenki maga dönti el mennyire vadász meglepetésekre, vagy mennyire írja tele papírforma eredményekkel a tippsorát - ettől lesz egységes és igazságos a rendszer.
Jó, végül is játék, akkor is élvezetes lesz ha nincs túlbonyolítva a pontozás.
Azért abban biztos vagyok, hogy a pontversenyben a papírforma tipp a nyerő stratégia.
Azzal esetleg lehet korrigálni, hogy nehezen megjósolható, háromesélyes meccsekre lehet tippelni.
Jó, végül is játék, akkor is élvezetes lesz ha nincs túlbonyolítva a pontozás.
Azért abban biztos vagyok, hogy a pontversenyben a papírforma tipp a nyerő stratégia.
Azzal esetleg lehet korrigálni, hogy nehezen megjósolható, háromesélyes meccsekre lehet tippelni.
Egyetértek, érdemesebb olyan meccseket választani, amelyen nem annyira egyértelműek az esélyek. Persze amíg kicsi a választék mindegy, csak legyen néhány meccs