Sziasztok! Ma Európa Liga mérkőzést ajánlok!
Tottenham - Wolfsberger AC mérkőzésre gondoltam!
Tottenham változatos formában van de ez kupamérkőzés és itt másképp vannak a dolgok! A szorzó (1.29) így esélye a győzelemre (78%) viszont korábbi mérkőzéseit (88%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Hazai pályán a bajnokságban változatos eredményeket ér el itt az Európa Ligában csoportkörben hazai pályán (3-0-0) eredménnyel (9:0) gólaránnyal végzett!
Legjobb gólszerző a csatár Harry Kane és Heung-Min Son egyaránt (13) góllal viszont igen sok játékos (1-3) gólos a csapatban és most itt folytathatják góljaik számának növekedését!
Wolfsberger AC bajnokságban változatos eredményeket ér el! Itt az Európa Ligában a csoportkörben idegenben (2-0-1) eredménnyel (5:2) gólaránnyal végzett!
Legjobb gólszerző a csatár Dejan Joveljic (8) góllal viszont több játékos (4) gólos a csapatban!
Az Európa Ligában összességében (7:6) gólaránnyal végzett ezzel ellentétben a Tottenham (15:5) gólaránnyal végzett!
Tippemnél figyelembe vettem azért Tottenham igen jó csapat és most hazai pályán is esélyes a győzelemre igaz az odavágón már biztosította a továbbjutását de még rá tesz ezen a mérkőzésen is pár gólt!
Wolfsberger AC már az jó teljesítmény volt,hogy idáig eljutott!
Európa Ligában gólátlag (3.12) hazai győzelem (43%) vendég győzelem (37%)
Igen fontos még a mérkőzés szempontjából Tottenham hazai pályán (over 2.5) gól (75%) rúgott gól (100%) kapott gól (25%)
Wolfsberger AC idegenben (over 2.5) gól (33.33%) rúgott gól (66.67%) kapott gól (66.67%)
Ezek az információk valamint az odavágón elért gól dús győzelem ma is nagy bizalmat ad arra nézve,hogy a Tottenham nyerni fog több góllal!
Tippem a következő!
08285 H
Tottenham - Wolfsberg
Tottenham (Hendikep 0:1)
1,81
A mérkőzés (18:00) kezdődik!
Továbbra is egyesben ajánlom a tét bankrollunk (3%)
Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!
Sziasztok! A tegnapi mérkőzés sikeresen jött!
Ez lett a végeredmény!
Lazio 1:4 Bayern München
A mai mérkőzés sikeresen jött!
Ez lett a végeredmény!
Tottenham 4:0 Wolfsberg
beindult.... akartam írni.
Nem akarom elkiabálni de Jani beindult, csak így tovább!
Gratulálok! Szép volt.
Sziasztok! Ma Szlovén bajnoki mérkőzést ajánlok!
Koper - Mura mérkőzésre gondoltam!
Koper jelenleg (6) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (3.10) így esélye a győzelemre (32%) viszont korábbi mérkőzéseit (33%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Hazai pályán (5-2-3) eredménnyel (15:11) gólaránnyal áll!
Legjobb gólszerző a középpályás Nardin Mulahusejnovic (9) góllal viszont igen sok játékos (2-5) gólos a csapatban!
Mura jelenleg (3) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (2.10) így esélye a győzelemre (48%) viszont korábbi mérkőzéseit (45%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Idegenben (5-3-3) eredménnyel (14:10) gólaránnyal áll!
Legjobb gólszerző a középpályás Luka Bobicanec (6) góllal viszont igen sok játékos (2-5) gólos a csapatban!
Egymás ellen (4-1-5) eredménnyel állnak!
Tippemnél figyelembe vettem a két csapatmérkőzésén nincs megalkuvás hajtanak a győzelemért!
Mindkettő csapat igen sok gólt szerez de kap is!
Koper javítani akar hiszen utolsó három mérkőzését elveszítette és amennyiben nyerne akkor közel kerülne az élmezőnyhöz!
Mura idegenben is harcos csapat és győzelmével megerősítené Európa Liga induló helyezését!
Bajnokságban gólátlag (2.4) hazai győzelem (47%) vendég győzelem (23%)
Igen fontos még a mérkőzés szempontjából a Koper hazai pályán (over 2.5) gól (60%) rúgott gól (100%) kapott gól (70%)
Mura idegenben (over 2.5) gól (45.45%) rúgott gól (72.73%) kapott gól (63.64%)
Ezek az információk valamint az egymás ellen játszott több gólos mérkőzéseiktől függetlenül de jelenlegi formájukat és célkitűzéseiket nézve ma is várható legalább három gól bármi is legyen az eredmény!
Tippem a következő!
76839 V
Koper - Mura
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
1,96
A mérkőzés (17:15) kezdődik!
Továbbra is egyesben ajánlom a tét bankrollunk (3%)
Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!