Sajnos nem 2-1 röl, ki kaptak 3-2re
Sajnos nem 2-1 röl, ki kaptak 3-2re
Sziasztok! Ma megint jól beleválasztottam hiszen megálltak két gólnál igaz egy büntető kimaradt!
Ez lett a végeredmény!
Ilves 2:0 KTP
Sziasztok! Ma Észtországi bajnoki mérkőzést ajánlok!
Flora - Tulevik mérkőzésre gondoltam!
Flora jelenleg (3) helyen áll a bajnokságban egy remek győzelmi sorozatnak köszönhetően és remélhetőleg folytatódik is ez a sorozat!
Hazai pályán (2-1-0) eredménnyel (7:1) gólaránnyal áll!
Legjobb gólszerző a csatár Rauno Sappinen (8) góllal viszont több játékos (2-3) góllal járult hozzá csapata győzelmeihez!
Tulevik jelenleg (7) helyen áll a bajnokságban és most lendületbe jött a csapat hiszen utolsó kettő mérkőzést megnyerte!
Idegenben (2-1-3) eredménnyel (9:15) gólaránnyal áll!
Legjobb gólszerző egy védőjátékos Kristjan Kask (4) góllal viszont több játékos (2-3) góllal járult hozzá csapata győzelmeihez!
Egymás ellen (10-1-1) eredménnyel állnak!
Tippemnél figyelembe vettem Flora remek nyertes sorozatát valamint négy mérkőzéssel kevesebbet játszott mint az előtte álló két csapat és amennyiben nyeri a mérkőzéseit akkor első helyre jön fel a csapat!
Tulevik is igyekszik megerősíteni helyezését illetve törtet arra,hogy előrébb lépjen a bajnokságban!
Bajnokságban gólátlag (3.21) hazai győzelem (33%) vendég győzelem (52%)
Igen fontos még a mérkőzés szempontjából Flora hazai pályán (over 2.5) gól (66.67%) rúgott gól (33.33%)
Tulevik idegenben (over 2.5) gól (66.67%) rúgott gól (100%) kapott gól (83.33%)
Ezek az információk valamint az a tény,hogy a Tulevik utolsó öt mérkőzésén bármi is volt az eredmény gólt mindég szerzett és várhatóan tovább folytatódik ez a sorozat és a Flora is hozza formáját akkor nem lesz gond a gólokkal!
Tippem a következő!
50335 H
Flora Tallinn - Viljandi Tulevik
Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
2,27
A mérkőzés (15:00) kezdődik!
Továbbra is egyesben ajánlom a tét bankrollunk (3%)
Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!
Sziasztok! Nem szerzett gólt a Tulevik így sajnos elment a tipp!
Ez lett a végeredmény!
Flora Tallinn 3:0 Viljandi Tulevik
Sziasztok! Ma Dán bajnoki mérkőzést ajánlok!
Avarta - Roskilde KFUM's mérkőzésre gondoltam!
Avarta jelenleg (13) kieső helyen áll a bajnokságban! Hazai pályán (3-4-5) eredménnyel (14:18) gólaránnyal áll!
Csapatban igen sok jó gólszerző játékos van akik (2-6) gólosak!
Roskilde KFUM's jelenleg (11) helyen kieső helyen áll a bajnokságban! Idegenben (3-2-7) eredménnyel (13:20) gólaránnyal áll!
Legjobb gólszerző a csatár Luka Dumic (6) góllal viszont több játékos (1-2) gólos a csapatban!
Egymás ellen tét mérkőzésen (0-1-0) eredménnyel állnak!
Tippemnél figyelembe vettem amely csapat nyer az elkerül a kieső helyről ez pedig igen nagy motiváció a csapatok számára!
Mindkét csapat igen sok gólt szerez de kap is!
Bajnokságban gólátlag (2.82) hazai győzelem (44%) vendég győzelem (35%)
Ezek az információk valamint a cél elérése hozni fogja a gólokat mint az előző mérkőzésükön is hozta!
Tippem a következő!
Az ajánlat bet365 elérhető!
Avarta - Roskilde KFUM's
Összesített gólok (2.5 felett)
Odds: 1.90
A mérkőzés (13:00) kezdődik!
Sziasztok! Sikeresen jött a tipp!
Ez lett a végeredmény!
Avarta 3:1 Roskilde KFUM's
Összefoglaló 2021.05.24.Hétfő és 2021.05.30.Vasárnapi időszakról!
A hét tippből öt vesztes és két nyertes lett!
Nem a legjobban sikerült ez a hét!
Így a hét (28%) lett!
A ROI -43 lett!
Volt már ettől jobb hetünk is és lesz is még sokkal jobb hetünk is!
Jövőhéten újra itt leszek és igyekszem sok jó nyerő tippel szolgálni!
Köszönöm szépen mindenkinek aki velem tartott még így is vagy szemezgetett a tippekből! Üdv,Jani!
Utoljára módosítva: bjani55 által: 2021.05.30 15:07
Köszönöm a tippeket, legyen sok sokkal jobb hetünk. Igaz egyre gyérebb a választék.
Sziasztok! Ma Angol Liga2 Döntő bajnoki mérkőzést ajánlok!
Morecambe - Newport mérkőzésre gondoltam!
Itt a döntőben már nincs rossz csapat jó csapat hanem igen jó csapatok vannak akik nyerni akarnak!
Morecambe formája is olyan,hogy akár meg is nyerheti a mérkőzést! A szorzó (2.90) így esélye a győzelemre (34%) viszont korábbi mérkőzéseit (35%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Hazai pályán változatos de többször igen sok gólos mérkőzéseket játszik!
Legjobb gólszerző a középpályás Carlos Mendes Gomes (15) és a csatár Cole Stockton (13) góllal viszont igen sok játékos (3-8) góllal járult hozzá csapata győzelmeihez!
Newport formája szintén olyan,hogy akár meg is nyerheti a mérkőzést! A szorzó (2.55) így esélye a győzelemre (39%) viszont korábbi mérkőzéseit (33%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Idegenben változatos eredményeket ér el de időnként több gólosokat!
Legjobb gólszerző a középpályás Matthew Dolan (7) és Padraig Amond (6) góllal viszont igen sok játékos (3-5) góllal járult hozzá csapata győzelmeihez!
Egymás ellen (7-4-6) eredménnyel állnak!
Tippemnél figyelembe vettem mindkét csapat igen jó formáját gólképességét!
Bajnokságban gólátlag (2.37) hazai győzelem (40%) vendég győzelem (32%)
Igen fontos még a mérkőzés szempontjából Morecambe hazai pályán (over 2.5) gól (52.17%) rúgott gól (91.3%) kapott gól (78.26%)
Newport idegenben (over 2.5) gól (43.48%) rúgott gól (95.65%) kapott gól (73.91%)
Ezek az információk valamint a cél elérése illetve az egymás elleni több gólos mérkőzések és a dicsőség Wembley Stadion - ban játszani és úgy megszerezni a győzelmet,hogy özön gólos mérkőzés végén én vagyok a nyertes mondják a csapatok!
Tippem a következő!
19424 V
Morecambe - Newport
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
2,19
A mérkőzés (16:00) kezdődik!
Sziasztok! Végignéztem a bet365 a mérkőzést! Naggyá tették a kapusokat és olyan helyzetben is hibáztak amiben nem lett volna szabad!
Jönni kelet volna a góloknak de nem jöttek!
Ez lett a rendes játékidő eredménye!
Morecambe 0:0 Newport
Hosszabbításban (Morecambe 1:0 Newport) egy büntetővel!