Sziasztok! Ma Svédországi bajnoki mérkőzést ajánlok!
Sundsvall - Jönköpings mérkőzésre gondoltam!
Sundsvall jelenleg (3) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (2.05) így esélye a győzelemre (49%) viszont korábbi mérkőzéseit (44%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Hazai pályán (2-1-0) eredménnyel (7:4) gólaránnyal áll!
Legjobb gólszerző (fiatal 17 éves) csatár Johan Bengtsson (4) és Pontus Engblom (4) góllal viszont több játékos (1-2) gólos a csapatban!
Jönköpings jelenleg (12) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (3.40) így esélye a győzelemre (29%) viszont korábbi mérkőzéseit (22%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Csapatban igen sok gólszerző játékos van akik (1-2) gólosak!
Tippemnél figyelembe vettem Sundsvall igen jó formáját és győzelmével első helyre állhat a csapat!
Jönköpings itt az idő javítani hiszen közel van a kieső hely!
Bajnokságban gólátlag (2.22) hazai győzelem (44%) vendég győzelem (27%)
Igen fontos még a mérkőzés szempontjából Sundsvall hazai pályán (over 2.5) gól (66.67%) rúgott gól (100%) kapott gól (66.67%)
Jönköpings idegenben (over 2.5) gól (33.33%) rúgott gól (33.33%) kapott gól (100%)
Ezek az információk valamint jelenlegi formájukat nézve bármilyen eredmény lehetséges viszont ez a két csapat utolsó kettő egymással játszott mérkőzésükön (5) illetve (6) gólos mérkőzést játszottak!
Mindkét csapatnak igen nagy a motivációja a győzelemre és ez inkább ma gólokban lesz látható mert hol legyen sok gól ha nem ezen a mérkőzésen!
Tippem a következő!
A mérkőzés jelenleg bet365 érhető el!
Sundsvall - Jönköpings
Összesített gólok (2.5 felett)
Odds: 1.80
A mérkőzés (18:30) kezdődik!
Továbbra is egyesben ajánlom a tét bankrollunk (3%)
Sziasztok! Ma teszünk egy kirándulást az Óceán másik oldalára és egy Uruguay bajnoki mérkőzést ajánlok!
Penarol - Plaza Colonia mérkőzésre gondoltam!
Penarol jelenleg (6) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (1.91) így esélye a győzelemre (52%) viszont korábbi mérkőzéseit (39%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Hazai pályán (1-0-0) eredménnyel (5:2) gólaránnyal áll!
Legjobb gólszerző (fiatal 20 éves) csatár Agustin Alvarez (2) góllal viszont több játékos egy gólos a csapatban!
Plaza Colonia jelenleg (4) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (3.50) így esélye a győzelemre (29%) viszont korábbi mérkőzéseit (25%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Legjobb gólszerző a csatár Diogo de Oliveira Barbosa (3) góllal viszont több játékos egy gólos a csapatban!
Egymás ellen (7-3-1) eredménnyel állnak!
Tippemnél figyelembe vettem Penarol győzelmével továbbra is ott lenne az élmezőnyben!
Plaza Colonia viszont győzelmével első helyre állna pontelőnnyel!
Bajnokságban gólátlag (2.41) hazai győzelem (45%) vendég győzelem (32%)
Igen fontos még a mérkőzés szempontjából Penarol hazai pályán (over 2.5) gól (100%) rúgott gól (100%) kapott gól (100%)
Plaza Colonia idegenben (over 2.5) gól (100%) rúgott gól (100%) kapott gól (100%)
Ezek az információk valamint a korábban egymással játszott több gólos mérkőzések valamint a jelenlegi formájuk és a célkitűzésük hozni fogják a gólokat hiszen lendületben van mindkét csapat és akkor hol legyen sok gól ha nem ezen a mérkőzésen!
Tippem a következő!
26277 V
Penarol Montevideo - Plaza Colonia
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
1,78
A mérkőzés (23:00) kezdődik!
Youssoufia Berrechid jelenleg (15) kieső helyen áll a bajnokságban! A szorzó (5.75) így esélye a győzelemre (17%) viszont korábbi mérkőzéseit (35%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Hazai pályán (1-4-3) eredménnyel (4:8) gólaránnyal áll!
Legjobb gólszerző a csatár Aziz Ennakhli (3) és a középpályás Abdelfettah Hadraf (3) góllal viszont több játékos egy gólos a csapatban!
Wydad jelenleg (2) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (1.50) így esélye a győzelemre (67%) viszont korábbi mérkőzéseit (60%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Legjobb gólszerző a csatár Ayoub El Kaabi (7) és a középpályás Muaid Ellafi (6) góllal viszont igen sok játékos (2-5) gólos a csapatban!
Egymás ellen (1-0-4) eredménnyel állnak
Tippemnél figyelembe vettem Youssoufia Berrechid törekvését a kieső helyről való távozás miatt hajtani fog és ebbe gól is belefér!
Wydad győzelmével akár az első helyre is állhat hiszen egy mérkőzéssel kevesebbet játszott mint a jelenleg első helyen álló Raja Casablanca és ez a motiváció igen nagy amibe a gólok is beleférnek!
Bajnokságban gólátlag (2.19) hazai győzelem (34%) vendég győzelem (31%)
Ezek az információk valamint a cél elérése illetve az egymással játszott (3-5) gólos mérkőzések mai mérkőzésükön is hozhatnak egy ilyen eredményt!
Tippem a következő!
01700 V
Youssoufia Berrechid - Wydad Casablanca
2,17
A mérkőzés (22:30) kezdődik!
Sziasztok! Ma Finnországi bajnoki mérkőzést ajánlok!
Mikkeli - KPV mérkőzésre gondoltam!
Mikkeli jelenleg (12) utolsó helyen áll a bajnokságban! A szorzó (3.20) így esélye a győzelemre (31%) viszont korábbi mérkőzéseit (22%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Hazai pályán (1-0-1) eredménnyel (3:3) gólaránnyal áll! Ez a teljesítmény a hatodik helyre jó a csapatnak!
A csapatban több (1-2) gólt szerző játékos van akik ma növelhetik góljaik számát!
KPV jelenleg (8) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (2.10) így esélye a győzelemre (48%) viszont korábbi mérkőzéseit (19%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Idegenben (1-1-0) eredménnyel (4:2) gólaránnyal áll! Ez a teljesítmény második helyre jó a csapatnak!
Csapatban szintén igen sok (1-2) gólt szerző játékos van akik folytathatják a gólszerzést!
Egymás ellen (1-0-3) eredménnyel állnak!
Tippemnél figyelembe vettem Mikkeli győzelmével Play Off helyre érne és ez igen nagy motiváció a csapat számára!
KPV győzelmével szintén Play Off helyre érne és ez is nagy motiváció a csapat számára!
Bajnokságban gólátlag (2.59) hazai győzelem (38%) vendég győzelem (31%)
Igen fontos még a mérkőzés szempontjából Mikkeli hazai pályán (over 2.5) gól (100%) rúgott gól (100%) kapott gól (100%)
KPV idegenben (over 2.5) gól (50%) rúgott gól (100%) kapott gól (50%)
Ezek az információk valamint a jobb helyezés elérése mindkét csapat számára igen nagy motiváció ami hozhat bármilyen eredményt de gólokban gazdag mérkőzést!
Lesz gólokban gazdag mérkőzés?! IGEN SZERINTEM!
Tippem a következő!
06937 V
Mikkeli MP - KPV Kokkola
1,59
A mérkőzés (17:30) kezdődik!
Sziasztok! Ma Svédországi bajnoki mérkőzést ajánlok!
Örgryte - Värnamo mérkőzésre gondoltam!
Örgryte jelenleg (15) kieső helyen áll a bajnokságban! A szorzó (2.90) így esélye a győzelemre (34%) viszont korábbi mérkőzéseit (37%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Hazai pályán (0-1-2) eredménnyel (1:4) gólaránnyal áll!
Legjobb gólszerző a csatár Ajdin Zeljkovic (4) góllal viszont több játékos (1-2) gólos a csapatban!
Värnamo jelenleg első helyen áll a bajnokságban! A szorzó (2.38) így esélye a győzelemre (42%) viszont korábbi mérkőzéseit (56%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Szia Jani,
bocs, hogy itt írom, de a hatharom megszüntette az üzenet küldési lehetőséget
Dobnál nekem egy emailcímet, amire írhatok neked? Csináltam egy csoportot a játék kedvéért az Euro-2021 tippversenyre, és ha érdekelne téged is, akkor elküldeném az elérését.
Ezen kivül támadt egy ötletem, amit megosztanék veled.
Ugyanitt kérem Tibbs-et is, illetve akit még esetleg érdekelnek a fentiek. Azt kérném, hogy csak olyan jelentkezzen, aki a tippadásban is valamennyire aktív
Semmi trükk nincs a dologban, senkire nem akarok semmit sem rásózni, a játék lenne a lényeg.
Erre az email-re várom a válaszokat (lehetőleg holnap kora délutánig, mert utána lejár a postafiók érvényessége): zizz@maildrop.cc
Köszönöm, és meg egyszer bocs a bepofátlankodásért.