Eredmény: 1 - 6 (6) összesen

Téma: A legjobb fogadási tippek

Junior Member

A legjobb fogadási tippek

Mi lehet hasznosabb, mint a nyertesek tippje? és hol lehet leginkább nyerni, ha nem a gaminatoron? irigyelni fogsz, hogy ezt csak most tudtad meg.

Junior Member
    A gaminátor egy pénzlehúzó.Nem szabad komolyan venni.

Junior Member
    A sportfogadás SZERENCSEJÁTÉK. Nincs olyan, hogy tuti meccs, meg tuti tipp. Persze előre megbeszélt bundameccsek vannak, de ezeket nem fogják facebook oldalon veled megosztani.

Természetesen találhatsz olyan oldalakat, ahol 1,1 meg 1,2-es oddsok komoly elemezgetése van, és sok belőlük be is jön. Meg olyan is van, ami nem jön be. Komoly összegekkel kell rendelkezned, hogy ilyeneknől profitot varázsolj, és a vége úgyis bukta lesz

Azt meg sosem értettem, hogy miért akarja valaki más ötletét, tippjét játszani. Számomra a legnagyobb élvezet az egészben, ahogyan összeválogatom a meccseket, nézem a statokat, próbálok ráérezni az esetleges meglepetésekre.

Ha meggazdagodni akarsz belőle, akkor bele se kezdj!

_____
    Utoljára módosítva: Odrix által: 2022.12.21 10:52

Senior Member varin avatara
    Idézet Odrix eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A sportfogadás SZERENCSEJÁTÉK. Nincs olyan, hogy tuti meccs, meg tuti tipp. Persze előre megbeszélt bundameccsek vannak, de ezeket nem fogják facebook oldalon veled megosztani.

Természetesen találhatsz olyan oldalakat, ahol 1,1 meg 1,2-es oddsok komoly elemezgetése van, és sok belőlük be is jön. Meg olyan is van, ami nem jön be. Komoly összegekkel kell rendelkezned, hogy ilyeneknől profitot varázsolj, és a vége úgyis bukta lesz

Azt meg sosem értettem, hogy miért akarja valaki más ötletét, tippjét játszani. Számomra a legnagyobb élvezet az egészben, ahogyan összeválogatom a meccseket, nézem a statokat, próbálok ráérezni az esetleges meglepetésekre.

Ha meggazdagodni akarsz belőle, akkor bele se kezdj!
    Sok dologban nincs igazad szerintem De azt teljesen megértem, ha valakinek örömet okoz, hogy ezzel foglalkozik, tippeket szed össze, elemez és a végén megszüli a tippeket. Mi is ezért szeretjük a munkánkat

Junior Member
    Mi az a sok dolog amiben nincs igaza.

Senior Member varin avatara
    Idézet szemenyei41 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Mi az a sok dolog amiben nincs igaza.
    Ezek ilyen könyvből elővett, tartalom nélküli alapigazságok, ami nem csoda, ugyanis egy szimpla scam komment volt

"Azt meg sosem értettem, hogy miért akarja valaki más ötletét, tippjét játszani. Számomra a legnagyobb élvezet az egészben, ahogyan összeválogatom a meccseket, nézem a statokat, próbálok ráérezni az esetleges meglepetésekre."

Aki nem érti, miért jó dolog más, esetleg jobb, tapasztaltabb, több idővel rendelkező tippmester tippjeit megvenni, az kizárja annak lehetőségét, hogy esetleg mással többet tudna nyerni, mint a saját ötletei által.

Ettől függetlenül annak is megvan a varázsa, amikor saját tippekkel, saját gondolatmenet mentén találsz ki valamit.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •