Oldal: 15 / 128 ElsőElső ... 513141516172565115 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 141 - 150 (1278) összesen

Téma: Minden, ami Logibet!

Senior Member
    Idézet varin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Két push
    Na igen. Amikor levetkőzik előttünk a nő, majd azon melegében fel is öltözik, akkor is elkönyvelhetjük úgy, hogy nem vesztettünk semmit, na de valójában "örülünk, Vincent"?

Member
    Idézet gmesko75 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Na igen. Amikor levetkőzik előttünk a nő, majd azon melegében fel is öltözik, akkor is elkönyvelhetjük úgy, hogy nem vesztettünk semmit, na de valójában "örülünk, Vincent"?
    Hogy láttunk egy jó csajt meztelenül? Én arra szavaznék, hogy ez jó deal. És ha a 19 eurót elosztod 30 nappal, akkor csak kb. 66 centedbe került

Senior Member varin avatara
    Brazíliában felemeltem az átlagtétet 7-re Bizakodjunk, hogy jól sül el.

Senior Member
    Idézet varin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Brazíliában felemeltem az átlagtétet 7-re Bizakodjunk, hogy jól sül el.
    Oké, akkor vissza is lehet venni a tétet. Ezt most nagyon szépen sikerült 100%-osan mellé lőni.

0/3, ilyen van.....
    Nem lehet mindig olyan hónapokat várni, mint egész 2018 volt. Lesznek mínuszos hónapok is, a sok tipp miatt pedig ez lehet mínusz sok egység, ez benne van sajnos.

Problémák vannak az e-mailküldéssel, de vannak brazil tippek, nézzetek rá

Senior Member
    Szia Varin! Egy ideje látom a munkásságodat és tudom, hogy te tolod a tippeket ezerrel ! Lenne egy olyan kérdésem, hogy jövedelmezőbb lehet, vagy jó lehet az is, ha mondjuk csak napi egy meccs, alacsonyabb odds és nagyobb tét? Persze nincs tuti meccs tudom! Illetve szólhat a kérdés bárkinek, hogy ismertek-e valakit, aki így játszik? Köszi

Idézet Zed eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szia Varin! Egy ideje látom a munkásságodat és tudom, hogy te tolod a tippeket ezerrel ! Lenne egy olyan kérdésem, hogy jövedelmezőbb lehet, vagy jó lehet az is, ha mondjuk csak napi egy meccs, alacsonyabb odds és nagyobb tét? Persze nincs tuti meccs tudom! Illetve szólhat a kérdés bárkinek, hogy ismertek-e valakit, aki így játszik? Köszi
    Hello!

Természetesen van más módja is a tippadásnak, nem csak a napi 10-20 tipp, ami nekem van ) Ez sok dologtól függ, de leginkább attól, hogy mennyi időd van felkutatni és lekövetni azokat a forrásokat, tippmestereket, akiket megéri követni, illetve még inkább neked mennyi időd van elemezni, tippeket adni.

Ahogy mondod, tuti stratégia nincsen, de abban nem nagyon hiszek, hogy akkor minden napra egy tippet kell találni mondjuk 1.50-ért, mert könnyen lehet, hogy egy nap három ugyanolyan erős 1.50-es tipp van, de az is lehet, hogy aznap a legnagyobb érték egy 8-szoros oddsban van.

Ráállhatsz persze a kisebb szorzókra, de nem érdemes magadnak kritériumokat állítani, mert nem tudhatod, milyen tartományban lesz jó tipp és mennyi. Amire figyelj, az a normális bankroll menedzsment.

Senior Member
    Köszi a választ! Összességében nekem mind1, hogy mi az esemény, akár csigasprint is lehet, a lényeg, hogy nyerő legyen !!!

Senior Member
    Jók voltak a mai tenisztippek varin, köszi Bár az 6-0-ás első szett hajmeresztő volt, de aztán szépen fordított.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •