Oldal: 19 / 128 ElsőElső ... 917181920212969119 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 181 - 190 (1278) összesen

Téma: Minden, ami Logibet!

Senior Member varin avatara
    Idézet vasero eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Azzal egyet értek, hogy lesznek hullámvölgyek, ez benne van, hosszú távon kell, hogy profitáljon. Bár az üzeneted szerint hosszú távon se kell, hogy profit legyen, mert az ember nem azért fizet, hanem csak az elemzésért. Én személy szerint az összes tipp alapján hosszútávon profitot szeretnék, én ezért fizetek.

A másik amit írsz, hogy a szakszerű elemzés alapján lehet dönteni. Kérdezném, 10 brazil foci tippből hogyan választod ki az elemzés alapján, hogy melyik a legbiztosabb 2-3? Illetve tenisznél is van, hogy ennyiért value fogadás, vagy mostanában jól játszik és szerintem szoros lesz. Ez szerintem nem szakszerű elemzés, azt inkább Cesc18 írásaira lehet mondani. Hozzáteszem, nekem megfelelnek ezek az indoklások, mert nem akarok válogatni a tippek közül. Pont ha válogatni szeretnék, akkor lenne bajom vele.
    Ez jogos, igyekszem majd normálisabb, hosszabb indoklásokat írni a tippekhez, csak egyszerűen nem mindig van rá időm és lehetőségem

Senior Member vasero avatara
    Idézet varin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ez jogos, igyekszem majd normálisabb, hosszabb indoklásokat írni a tippekhez, csak egyszerűen nem mindig van rá időm és lehetőségem
    Ennyi tippre hosszabb indoklást írni, az nagy munka, inkább gépelés helyett gondold át a tippeket még egyszer, mielőtt beküldöd

Senior Member
    A tegnapi nap már szebben alakult

Más kérdés. Varin, mi a véleményed a Ronaldos tippről? Természetesen most a logibetesről beszélek. Jelenleg 2,5-szeres a kiszálló. Costa és Cserisev veszélyes ellenfelek ezen a téren, de főleg Costától tartok. Érdemes várni, vagy jobb a tuti?

Idézet gmesko75 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A tegnapi nap már szebben alakult

Más kérdés. Varin, mi a véleményed a Ronaldos tippről? Természetesen most a logibetesről beszélek. Jelenleg 2,5-szeres a kiszálló. Costa és Cserisev veszélyes ellenfelek ezen a téren, de főleg Costától tartok. Érdemes várni, vagy jobb a tuti?
    Nagyon nehéz kérdés, de Cserisevtől én sem tartok. Én most azt javasolnám, hogy várd meg, hogy CR7 játszani fog-e Irán ellen és ha nem, akkor cashout, ha igen, akkor nem cashout.

Senior Member Zozinho19 avatara
    Nagyon nehéz kérdés, de Cserisevtől én sem tartok. Én most azt javasolnám, hogy várd meg, hogy CR7 játszani fog-e Irán ellen és ha nem, akkor cashout, ha igen, akkor nem cashout.
    Tegnap beszélgettem az egyik Real-os haverommal, tőle hallottam, hogy CR- nek bőven volt lehetősége rákészülni a VB-re. A Real csak a BL-t tartotta szem előtt tavasszal, a bajnokikat alig-alig játszotta végig a portugál.

Senior Member Franz51 avatara
    Szinte biztos vagyok, hogy CR7 játszani fog! Egyrészt az egója pályára viszi- kell a gólkirályi cím neki, hogy év végén újra ő legyen a legjobb -, másrészt láthattuk tegnap is, ezt az Iránt nem lehet félvállról venni! Ha a vége fele bemegy az a fejes akkor a spanyoloknak kakukk! No meg az a videós lesgól, állítom fordított esetben a spanyoloknak megadják!

Idézet Franz51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szinte biztos vagyok, hogy CR7 játszani fog! Egyrészt az egója pályára viszi- kell a gólkirályi cím neki, hogy év végén újra ő legyen a legjobb -, másrészt láthattuk tegnap is, ezt az Iránt nem lehet félvállról venni! Ha a vége fele bemegy az a fejes akkor a spanyoloknak kakukk! No meg az a videós lesgól, állítom fordított esetben a spanyoloknak megadják!
    Ez jogos, kiment a fejemből, hogy az Irán-Portugália az ki-ki meccs lesz. Akkor nem is kérdés, hogy benn kell tartani a fogadást

Senior Member
    Na végre jövünk fel mint a higany Most ha már megtaláltátok a fonalat, akkor el ne engedjétek

Senior Member
    Oké, csak így tovább Ma nagyon szuperül jöttek a teniszmeccsek, 6-ból 5 találat biztos, a 6. meccs folyamatban van a komment írásakor. Csak most maradjon meg a lendület

Más kérdés. Cserisev öngólja beleszámít a La Ligás gólkirály tippbe? Nem ám úgy előzi meg Ronaldót, hogy megszórja a saját kapuját

Idézet gmesko75 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Oké, csak így tovább Ma nagyon szuperül jöttek a teniszmeccsek, 6-ból 5 találat biztos, a 6. meccs folyamatban van a komment írásakor. Csak most maradjon meg a lendület

Más kérdés. Cserisev öngólja beleszámít a La Ligás gólkirály tippbe? Nem ám úgy előzi meg Ronaldót, hogy megszórja a saját kapuját
    Áh, biztosan nem.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •