A 4 gólos CR7 mögött 2-2-2 góllal áll Suárez, Griezmann és Coutinho, míg Cherysevnek 3 van.
Hát, fene tudja, én Cherysevtől nem félek, de talán Grizi megérhet egy kis aprópénzt.
A 2 gólosok közt ott van Modric is. Mondjuk nem hiszem, hogy elmegy 4-ig, de sosem lehet tudni ezen a vb-nEgyébként jó ötlet Griezmann. Cserisevnek 17-es az oddsa, biztos nem éri meg? Egyébként egyenlő gólszám esetén itt mi a helyzet? Főleg ha mondjuk játékosra is teszünk, és pont ők állnának egyenlőre.
Ritkán szoktam itt tippekről értekezni, de azt hiszem, a tegnapi nap megkíván egy kis utókövetést, mert nem akármilyen dolgok történtek.
Kezdődött azzal, hogy a 8 egységes tippünk, Hurkacz simán kikapott Tomictól. Sokadszorra lehet megállapítani, mennyire szarházi az ausztrál. A selejtezők során valószínűleg pontosan tudta, hogy főtáblás lesz majd, így dobhatta az utolsó meccset. El is játszotta a nagyhalált és kiszenvedte a laza 0-3-at, amivel buktuk az overünket. Remélem, rászakad majd a plafon.
Sugita és Klahn ütközeténél 90% feletti cashoutnál lehettünk, de Sugita valamiért nem akart két szett alatt favoritként 5 játékot nyerni, maradt a 4-nél. Elképesztően bosszantó.
A teniszek között akadt egy foci, Granqvisttől vártunk gólt, 7-szeres oddsért, 24 egység profit reményében. Sajnos a büntető visszavonása jogos volt, de ha nincs az a fránya videóbíró, akkor bizony még szebb lett volna a napunk.
Boulter -1.5-ös szett hendije meccslabdáról úszott el, mondanom sem kell, gigantikus volt a cashout.
Akadt egy gyönyörű fogás, Sorribes sikere 4.17-es oddson. Az első szettben háromszor szervált a szettért, fogadóként pedig 40:0-je volt, vagyis három szettlabdája zsinórban. A tie-breaket végül 2:5-ről fordította meg 7:5-re. Ez volt az egyébként, ahol valószínűleg jól is jártunk a szívrohammal, mert ha simán behúzza mondjuk 6:2-re az elsőt a spanyol, akkor több esélye lett volna Kanepinek fordítani, mint egy ilyen durva szett után.
Ostapenko Dunne meccsre is volt egy overünk, itt 6:3, 0:2-nél csak úgy bukhattunk, ha zsinórban hat játékot nyer Ostapenko. Nos, 4:2-nél fogadóként volt 40:15-je, de szerencsére a brit lány megfordította. Itt is izzadtunk rendesen, 6:3, 1:2-nél egyébként 8.50 volt még a 6:2 szorzója, szóval 0:2-nél itt is lehetett egy 90%-os cashout.
A Kolumbia 1x-ünknél azért visszaadta a sors a napi két bad beat közül az egyiket, bár azt hozzá kell tennem, hogy ilyen ökör tizenegyest is keveset látni, mint amit összehoztak a kolumbiaiak.
Összességében (a hajnali szokásos brazil nyerővel együtt) +16 egységben végeztünk, ami lehetett volna -30 és +70 is kis túlzással. Az én sportfogadói pályafutásom egyik legidegőrlőbb napja volt, nem volt egy sima pillanatunk sem szinte. De végül a plusz az plusz, szóval örülhetünk a keddi napnak.
Külön öröm, hogy MoneyMaker kolléga is tette a dolgát Wimbledonban, így tovább folytatódott a pluszolás, bár a 100%-os mérleg elvesztéséért jár neki a dorgálás![]()
Ahogyan indult a nap, meglepődtem, hogy egyáltalán plusz lett a végén.
Jók voltak a mai tippek isMegint jött egy 4,5 feletti fogadás
Meg amúgy is, összességében eddig szép a nap. De most aztán tényleg nem szabad elengedni a fonalat.
Sziasztok. Nem tudom kérdezték -e már, de engem érdekelne, hogy fel lehet-e iratkozni a trial tippekre.
Hello!
Persze! Ezen az oldalon ha bármelyik logibetes tippmester mellett megnyomod a feliratkozás gombot, már meg is történt. A tippek mindig 11:30-kor e-mailben érkeznek, maximum napi 3, de rendszerint inkább 1-2.
Szia. Köszönöm a gyors választ. Ezt már próbáltam, de nem működött nálam valamiért. Akkor sem kaptam e-mailt amikor mindenkire feliratkoztam és egyébként aznap volt tipp. Valamint én nem a hatharmon hanem a logibeten lévő tippekre gondoltam. Azokra amit előfizetési díj nélkül is lehet látni.