Oldal: 32 / 128 ElsőElső ... 2230313233344282 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 311 - 320 (1278) összesen

Téma: Minden, ami Logibet!

Senior Member varin avatara
    Idézet Schmitt Pál és a borz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Felkerült ma egy tenisz tipp a logira 10:19kor 1.82es oddson, 10:12-kor esett le 1.77-re, de a login 1.82vel van fenn. Egy top tenisz tippmesteről jött. Nem nagy különbség, plusz gondolom, 5 perc alatt az indoklást írta. Csak a rendszer feltételezem 1.82vel számol egy olyan oddsot, ami akkor már nem valós, azaz pontosan nem jönn ki az oddmester roi-ja. Persze, egy ilyen benne van, csak így nem a pontos szám jön ki.

Előfordul ilyen (top 8as tippmestereknél), Nálad egyébként sosem.
    Ha ilyen van, szerintem nyugodtan jelezz az ügyfélszolgálatnak és átírják az oddsot. Apró különbség és biztosan véletlen is (hiszen ahogyan mondtad, az indoklás megírása közben módosulhatott az odds), de szerintem fontos, hogy a lehető legközelebb legyenek egymáshoz az előfizetők és a tippmester eredményei.

Senior Member vasero avatara
    Idézet Schmitt Pál és a borz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Felkerült ma egy tenisz tipp a logira 10:19kor 1.82es oddson, 10:12-kor esett le 1.77-re, de a login 1.82vel van fenn. Egy top tenisz tippmesteről jött. Nem nagy különbség, plusz gondolom, 5 perc alatt az indoklást írta. Csak a rendszer feltételezem 1.82vel számol egy olyan oddsot, ami akkor már nem valós, azaz pontosan nem jönn ki az oddmester roi-ja. Persze, egy ilyen benne van, csak így nem a pontos szám jön ki.

Előfordul ilyen (top 8as tippmestereknél), Nálad egyébként sosem.
    Melyik az a tipp? Találtam 10:19es tippet, de az 1,90x, van másik tipp 1,82 szorzóval, de az meg 10:09-kor került ki és ezután esett le 1,77-re.
    Utoljára módosítva: vasero által: 2018.08.27 17:06

Idézet varin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ha ilyen van, szerintem nyugodtan jelezz az ügyfélszolgálatnak és átírják az oddsot. Apró különbség és biztosan véletlen is (hiszen ahogyan mondtad, az indoklás megírása közben módosulhatott az odds), de szerintem fontos, hogy a lehető legközelebb legyenek egymáshoz az előfizetők és a tippmester eredményei.
    Oké, igyekszem. Előfordulhat ilyen, nem azzal van a gond, csak hogy pontos legyen a tippster roi-ja.

Néha van ilyen a hathárom által ajánlott tipstereknél, akik jellemzően top 10es-ek. Lényeg, hogy pontos legyen a rendszer, ami egyébként jó! A pár percen belüli odds esések nyilván az én kockázatom.

Hát nem úgy kezdődött az Open, ahogy reméltem.. de az azért hihetetlenül extrém, hogy három emberünknek, Ramosnak, Ruudnak és Andreozzinak is lett kisebb-nagyobb sérülése a meccsen, de egyikükből sem lett push... Ferrer persze egy játékra a nyertes tipptől feladja és csak push. De még Duckworth-nek is lett volna esélye bőven Murray ellen.

Legendásan balszerencsés nap volt ez

Nincsenek jó napok...

Buktar kolléga segítségével egy kis statisztikai adat:

2018-ban a brazil tippek számai:
    992 tipp, +402 egység, 6.16% ROI

Köszönjük neki a számokat.

Ha már brazil tippek, kicsit gondban vagyok a tétekkel, hogy mikor hogyan válasszam meg. Írtam korábban, hogy beállok 4-re, de az előtt meg 7 volt. Jelenleg igyekszem úgy tenni ezeket a brazil tippeket, hogy a formának megfelelően. Most szerencsére lehet magasabbal próbálkozni.

Egyébként nagyon tetszetős nap van az NB II-ben, kiküldtem jó néhány tippet. Terveim szerint ma kaszálunk ezzel
    Utoljára módosítva: varin által: 2018.08.29 14:46
    Noemail likes this.

Ahogy sorban elszopnak a teniszek, az valami művészet. Hihetetlen már ez a széria........

Puignak is 4-4-nél csak hat labdája volt a breakelőnyhöz, de nem.... minden, de minden ellenünk van ezekben a hetekben.

Fognini-over is kb milliószoros oddsról úszott el. Nagyon durva kezd lenni ez a pechszéria, a másik oldalra meg nem kapunk semmit. Nehéz ez így.

Burnley-nel a meccs harmadanal megvan a szogletek fele... de minek? Minden szopik mindenhonnan.

Telibe a 11 szöglet... US open mai nap előtt kb -20 egység...

Idézet varin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Buktar kolléga segítségével egy kis statisztikai adat:

2018-ban a brazil tippek számai:
    992 tipp, +402 egység, 6.16% ROI

Köszönjük neki a számokat.

Ha már brazil tippek, kicsit gondban vagyok a tétekkel, hogy mikor hogyan válasszam meg. Írtam korábban, hogy beállok 4-re, de az előtt meg 7 volt. Jelenleg igyekszem úgy tenni ezeket a brazil tippeket, hogy a formának megfelelően. Most szerencsére lehet magasabbal próbálkozni.

Egyébként nagyon tetszetős nap van az NB II-ben, kiküldtem jó néhány tippet. Terveim szerint ma kaszálunk ezzel
    Az egyik mai brazil tippnél 13%os roival lehet cash outolni. Ez gondolom, alap cash out.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •