Oldal: 33 / 128 ElsőElső ... 2331323334354383 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 321 - 330 (1278) összesen

Téma: Minden, ami Logibet!

Senior Member varin avatara
    Idézet Schmitt Pál és a borz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Az egyik mai brazil tippnél 13%os roival lehet cash outolni. Ez gondolom, alap cash out.
    Igen, a 13% jobb, mint a 6%, tehát hosszútávon ezekből a tippekből ajánlatos cashoutolni

Senior Member
    A hajnalit nem tudtam kivenni:
    "A fogadást nem tudtuk lezárni."

Senior Member vasero avatara
    Idézet varin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok!

Lesz egy kis változás, ami a tétrakást illeti, aminek elsődleges oka a növekvő kínálat, az egyre több esemény és az emiatti rengeteg tipp és felrakott egység, amelyet a roll már nehézkesen bír el - amit ti is sokszor jeleztetek!

Hétfőtől az alábbaik szerint fogok tétezni:

1-2: vélhetően magasabb szorzójú tippek
    3: átlagtét
    4: brazil tippek
    5-7: átlagnál erősebb, value-bb tippek
    8-10: kiemelten erős, nagy value-val bíró tippek

Tehát tipp lesz bőségesen, de a felrakott tétből visszább veszünk.
    Ez a dolog meg is dőlt már? Brazilok még ha jól jönnek, akkor oké a 7 egység, de a napokban repkedtek a -9, -10 egységek, bet builder tippre is 9, pedig egy jött talán eddig csak az összesből... Végre jól indult egy hónap, de pár nap alatt le lett nullázva megint

Idézet vasero eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ez a dolog meg is dőlt már? Brazilok még ha jól jönnek, akkor oké a 7 egység, de a napokban repkedtek a -9, -10 egységek, bet builder tippre is 9, pedig egy jött talán eddig csak az összesből... Végre jól indult egy hónap, de pár nap alatt le lett nullázva megint
    A braziloknál szándékosan vittem fel az átlagtétet, jó formában van, így nincs értelme most a 4-es átlagtétnek. A többinél viszont nem volt elszállás a saját bevallásom szerint, csupán sok volt az olyan tipp, ami nagyon tetszett - több is az átlagnál. Egyedül, ahol kicsit túlzásba vittem a tétet, az a Bet Builder volt - ezt beismerem.

Reméljük, jobb széria következik, mert ez most tényleg fájdalmas néhány nap volt.

Senior Member vasero avatara
    Egy kis logibet értékelés, legutóbb 1 hónapja írtam a tapasztalataimat. Következetesen követtem 4 tippmestert, minden tippet próbáltam megtenni, csak néhány maradt le, ezeket nem jegyeztem fel külön, hogy mennyit számítottak. A 4 tippmester eredménye 1 hónap alatt -9 egység. Az enyém -27. Az odds csökkenés hatása jelentős tud lenni, pl pont az előbb 2 brazil tippnél a csökkenés 0,24 és 0,23 volt, és csak 7-8 perc elteltével a tipp feladása után fogadtam meg. Ránéztem volna odds történetre, de nincs minden meccshez a rendszerben, ezekhez se. Itt a 2 tippnél kapásból buktam 3 egységet a statisztikához viszonyítva.
    Utoljára módosítva: vasero által: 2018.09.14 14:38
    varin likes this.

Idézet vasero eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Egy kis logibet értékelés, legutóbb 1 hónapja írtam a tapasztalataimat. Következetesen követtem 4 tippmestert, minden tippet próbáltam megtenni, csak néhány maradt le, ezeket nem jegyeztem fel külön, hogy mennyit számítottak. A 4 tippmester eredménye 1 hónap alatt -9 egység. Az enyém -27. Az odds csökkenés hatása jelentős tud lenni, pl pont az előbb 2 brazil tippnél a csökkenés 0,24 és 0,23 volt, és csak 7-8 perc elteltével a tipp feladása után fogadtam meg. Ránéztem volna odds történetre, de nincs minden meccshez a rendszerhez, ezekhez se. Itt a 2 tippnél kapásból buktam 3 egységet a statisztikához viszonyítva.
    Igen, sajnos a brazilokhoz nem is lesz soha oddstörténet (kivéve a Serie C és D-hez), mert azokat kézzel kell felvinnem. De igyekszem mindig leellenőrizni a feladás pillanatában az oddsot.

Junior Member
    Nekem ez a második logibet hónapom. Az első elég drága tanulópénz volt, ezért erre a hónapra új stratégia szerint kezdtem követni a tipstereket és bizony varin volt az egyik akit el kellett, hogy engedjek. Statisztikáját tekintve gyakorlatilag ez a 4. hónap, amikor nem termel értékelhető pluszt. Persze nem szeretném bántani, mert ha egyszer visszatér a tavaszi formájához, akkor remélem én is követni fogom már.

A lényeg, hogy a top 20-as tippmesterek közül azokat követem, akik az előző három hónapban pluszban zártak, vagy maximum 1 negatív hónapjuk volt, és akkor sem mentek -1% ROI alá. Így jelentősen kisebb a tippszám, mint varinnal lenne, de helyette pluszban vagyok. Ezen kívül még szűröm a sportágakat is. Ott ahol az eddigiek alapján negatív az eredmény azokat a sportágakat szintén nem teszem meg.

Minden indexfrissítéskor átnézem a listát és szükség esetén update-elem a feliratkozásaimat.

Idézet andrejcsikgabor eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nekem ez a második logibet hónapom. Az első elég drága tanulópénz volt, ezért erre a hónapra új stratégia szerint kezdtem követni a tipstereket és bizony varin volt az egyik akit el kellett, hogy engedjek. Statisztikáját tekintve gyakorlatilag ez a 4. hónap, amikor nem termel értékelhető pluszt. Persze nem szeretném bántani, mert ha egyszer visszatér a tavaszi formájához, akkor remélem én is követni fogom már.

A lényeg, hogy a top 20-as tippmesterek közül azokat követem, akik az előző három hónapban pluszban zártak, vagy maximum 1 negatív hónapjuk volt, és akkor sem mentek -1% ROI alá. Így jelentősen kisebb a tippszám, mint varinnal lenne, de helyette pluszban vagyok. Ezen kívül még szűröm a sportágakat is. Ott ahol az eddigiek alapján negatív az eredmény azokat a sportágakat szintén nem teszem meg.

Minden indexfrissítéskor átnézem a listát és szükség esetén update-elem a feliratkozásaimat.
    Hajrá, remélem, bejön az elképzelésed

Amilyen csodálatos plusz volt az elmúlt 2-3 nap, ma annyira rossz napunk lesz. Sebaj, bőven-bőven belefér.

Bárcsak minden hetünk olyan lenne, mint ez.. Még 3-4 hihetetlen pechet is túléltünk és kedd óta több, mint 94 egységet nyertünk. Ennél többet aligha kívánhatnék, maximum annyit, hogy a bad beatek azért még ennél is jobban kerüljenek el minket

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •