Oldal: 65 / 128 ElsőElső ... 1555636465666775115 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 641 - 650 (1278) összesen

Téma: Minden, ami Logibet!

Senior Member Tippergreta avatara
    Adminok vagy Varin

Rá tudnátok nézni Login a kiértékelésemre? A Két nyertes jégkorong tipp a supertipsternél jól, míg nálam hibásan számolta el a profitot.

Nálam +7.65 egység helyett, csak 2.26t mutat vagy ez valami bug csak?

köszi

Senior Member varin avatara
    Idézet Tippergreta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Adminok vagy Varin

Rá tudnátok nézni Login a kiértékelésemre? A Két nyertes jégkorong tipp a supertipsternél jól, míg nálam hibásan számolta el a profitot.

Nálam +7.65 egység helyett, csak 2.26t mutat vagy ez valami bug csak?

köszi
    Ha nem tévedek, neked annyi is kell legyen a profitod, amennyivel feladtad a tippet, mivel a tétet a SuperTipster módosította. Jelenleg sajnos van bug a tét és a profitszámolásnál, ezen dolgoznak már a kollégák.

De hogy hogyan lett 0.4 egység profit a -9.5-ös hendid, azt végképp nem értem

Idézet varin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ha nem tévedek, neked annyi is kell legyen a profitod, amennyivel feladtad a tippet, mivel a tétet a SuperTipster módosította. Jelenleg sajnos van bug a tét és a profitszámolásnál, ezen dolgoznak már a kollégák.

De hogy hogyan lett 0.4 egység profit a -9.5-ös hendid, azt végképp nem értem
    Igen ezt értem, én 5/10el és 4/10el adtam fel a tippeket, odds mindkét esetben 1.85 volt, így a 2.25 sem stimmel az overnél

Rendben, akkor kivárom, csak jelezni akartam

Őszintén nem gondoltam volna, hogy egyazon hónapban fog szétesni a lengyel hoki és a brazil foci, de a két legfontosabb forrásunk gyatra formában van most. De én nagyon bízom bennük, szóval kitartok a végsőkig

Három brazil tipp, -17.5 egység.

Tubarao line: 66. percig 2-0, 92. percben jön az egyenlítés.
    Juazeiro-Horizonte: Sokkal jobbak a hazaiak, szünetben 1.12 már az 1x, de bukik.
    Moto -0.25: 83. percben jön az egyenlítés

Rendben van, hogy fos formában van a brazil forrásunk, de ez azért pokol.

Member
    Nézeggettem a tennis tippek arhivumát felkészülésként az AO-ra és az tűnt fel hogy walkovernél is levonták a tippmestertől a feltett tétet pedig akkor elvileg az nullásnak kéne legyen nem?

Idézet nemhiszemel eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nézeggettem a tennis tippek arhivumát felkészülésként az AO-ra és az tűnt fel hogy walkovernél is levonták a tippmestertől a feltett tétet pedig akkor elvileg az nullásnak kéne legyen nem?
    Szerintem te inkább a feladásra gondolsz, mintsem a walkoverre.

Feladás esetén az adott fogadóiroda szabályzata szerint értékelődik ki a tipp. Ha nyertes tipp vesztesre van kiértékelve, általában a tippmester szól, míg ha fordítva, általában a vásárlók Szóval ritkán marad rosszul kiértékelve egy tipp, de mivel sok automatán értékelődik ki, olykor lehetnek hibák.

Ha tudsz példát mondani, szívesen leírom, hogy az adott tipp miért úgy lett kiértékelve, ahogy.

Member
    Idézet varin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szerintem te inkább a feladásra gondolsz, mintsem a walkoverre.

Feladás esetén az adott fogadóiroda szabályzata szerint értékelődik ki a tipp. Ha nyertes tipp vesztesre van kiértékelve, általában a tippmester szól, míg ha fordítva, általában a vásárlók Szóval ritkán marad rosszul kiértékelve egy tipp, de mivel sok automatán értékelődik ki, olykor lehetnek hibák.

Ha tudsz példát mondani, szívesen leírom, hogy az adott tipp miért úgy lett kiértékelve, ahogy.
    Szia.

Igazad van mert a régi excelt töröltem tegnap esti adatbányászatban már nincs benne úgyhogy valószínű jelezte a tippmester. És tényleg kevertem a feladásra gondoltam

Sziasztok Logisok!

Kezdeném egy gyors infóval, mert nem tudom ki mióta követ minket logibeten.

Amely tippek alatt látjátok a Joker nicknevet azok a társam tippjei, elsősorban Jégkorong és Labdarúgás tippek ezek, de pl ma behúzta Sharapovát is
    Remélem még sokáig küld tippeket, Januárban eddig 9 nyertes és 2 vesztest küldött, előtte is szinte minden hónapban nyertünk vele!

Az első 9 naphoz képest most jóval kevesebbet nyertünk kb 9 egység profit jött össze az elmúlt 8 napban, ami nem sok, de legalább nem mínusz. Volt 3 elképesztően peches tippünk ami végül push lett, pedig nagyon jól nézett ki, Gondolok itt pl Fogninire, Popyrinre vagy az Ausztrál női focira, de upswingben mégsem fáj ez annyira

A napi 3-5 tipp szerintem jól követhető, igyekszünk időben posztolni, de van hogy csak 30-40 perccel előtte jön infó vagy van időnk posztolni.

Általában nagy piacokat támadunk, így az oddsesés nem akkora tényező nálunk, persze akad de nem drasztikus. Ez alól kivétel persze a barátságos és a női foci vagy a kisebb hokiligák, de ezeket Ti jobban tudjátok.

Az első helyet sajnos még nem vettük át, de remélem mihamarabb sikerül, de biztosan Varin is fel fog támadni, ahogy szokott és a többi Master és Senior is, akik Downswingben vannak.

A Hónap hátralevő részét igyekszünk ugyanígy továbbvinni, 70-80 egység profitnak és kétszámjegyű ROI-nak örülnék nagyon!

Ha van észrevételetek, bármivel kapcsolatban, itt jelezhetitek felénk vagy login hozzászólásban!

Sok sikert Mindenkinek!

Pacsi Gréta!
    Utoljára módosítva: Tippergreta által: 2019.01.18 10:06
    varin, vasero, buktar and 3 others like this.

Junior Member
    Nem akarok senkit megbántani de ez a Supertipster eddig kész anyagi csőd. Tudom, hogy egy hónap telt még csak el de lassan ott tartok, hogy inkább hagyom a francba...

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •