Oldal: 79 / 128 ElsőElső ... 2969777879808189 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 781 - 790 (1278) összesen

Téma: Minden, ami Logibet!

Senior Member vasero avatara
    Tampa Bay

Senior Member varin avatara
    Lassan letelik az egy hónap, amire azt mondtam, hogy a részemről szünettel telik majd - nyilván beesett azért 1-2 saját tipp így is Nos, valamelyest aktívabb leszek a saját tippekkel, de azért így is valószínűleg a tippjeim nagy részét a brazil foci teszi majd ki. Igyekszem nem felesleges kockázatokba verni magam, a gyengébben teljesítő sportágakkal és ligákkal óvatosabban bánok majd és nemigen szeretnék nagyon 200 tipp fölé menni, bár ez persze a brazil tippmennyiségtől is függ.

Jó lenne visszaszerezni az első helyet, de nagy örömmel tölt el, hogy Karlsson és Gréta személyében tényleg két nagyon komoly riválist kaptam, ha valami, hát ez jót tesz a Logibetnek.

Délután majd olvashattok is egy kis véleményt ezzel kapcsolatban tőlem a Hathármon.

Sok sikert!

Senior Member Tippergreta avatara
    Idézet varin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Lassan letelik az egy hónap, amire azt mondtam, hogy a részemről szünettel telik majd - nyilván beesett azért 1-2 saját tipp így is Nos, valamelyest aktívabb leszek a saját tippekkel, de azért így is valószínűleg a tippjeim nagy részét a brazil foci teszi majd ki. Igyekszem nem felesleges kockázatokba verni magam, a gyengébben teljesítő sportágakkal és ligákkal óvatosabban bánok majd és nemigen szeretnék nagyon 200 tipp fölé menni, bár ez persze a brazil tippmennyiségtől is függ.

Jó lenne visszaszerezni az első helyet, de nagy örömmel tölt el, hogy Karlsson és Gréta személyében tényleg két nagyon komoly riválist kaptam, ha valami, hát ez jót tesz a Logibetnek.

Délután majd olvashattok is egy kis véleményt ezzel kapcsolatban tőlem a Hathármon.

Sok sikert!
    1-2 tipp és az év tippje is Mindenképp motiváló a versenyhelyzet, Hajrá!

Member JokerOrigin avatara
    Szisztok írtam egy rövid bemutatkozást logibeten, hátha páran el szeretnének kísérni az úton

Hali ,Joker vagyok!

Tippergreta társaként páran esetleg ismertek.

A profil jelenleg csak egy célt szolgál, hogy megnyerjem a versenyt, azaz én érjem elsőként nulláról a 2000 pontot, utána szerintem marad a régi felállás, ha nyerek vagy ha beelőznek, több tipp nem hiszem hogy lesz.

Nem lesz egyszerű kb 50 nap lemaradásból és a legjobb tippjeimet Grétának küldve, de így még érdekesebb!

Sok foci tipp, tenisz, jégkorong és pár kosár is várható nálam, inkább az over/under piacokat támadom és BTTS-t

Sok tippel dolgozom, de ez itt most korlátozva lesz egy darabig, ami picit idegesítő

Téthasználat teljesen oldschool sztori nálam, 1 egység 0.5%a a bankomnak.

Nem szeretem túlbiztosítani a tippjeimet sem a kis oddsokat, bőven 2 felett lesz az átlagodds, ugyanez a helyzet a tömegtippekkel.

A téthasználatban konzervatívabb leszek azért.

Pár bet365ös accountot már elfogyasztottam, így inkább pinnaclen keresgélek majd, de BTTSre jó a bet vagy gyengébb EU bukik is, Pinnin nem sok a GG opció.
    Utoljára módosítva: JokerOrigin által: 2019.02.27 12:22
    vasero, varin and rizotto like this.

Senior Member varin avatara
    Idézet JokerOrigin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szisztok írtam egy rövid bemutatkozást logibeten, hátha páran el szeretnének kísérni az úton

Hali ,Joker vagyok!

Tippergreta társaként páran esetleg ismertek.

A profil jelenleg csak egy célt szolgál, hogy megnyerjem a versenyt, azaz én érjem elsőként nulláról a 2000 pontot, utána szerintem marad a régi felállás, ha nyerek vagy ha beelőznek, több tipp nem hiszem hogy lesz.

Nem lesz egyszerű kb 50 nap lemaradásból és a legjobb tippjeimet Grétának küldve, de így még érdekesebb!

Sok foci tipp, tenisz, jégkorong és pár kosár is várható nálam, inkább az over/under piacokat támadom és BTTS-t

Sok tippel dolgozom, de ez itt most korlátozva lesz egy darabig, ami picit idegesítő

Téthasználat teljesen oldschool sztori nálam, 1 egység 0.5%a a bankomnak.

Nem szeretem túlbiztosítani a tippjeimet sem a kis oddsokat, bőven 2 felett lesz az átlagodds, ugyanez a helyzet a tömegtippekkel.

A téthasználatban konzervatívabb leszek azért.

Pár bet365ös accountot már elfogyasztottam, így inkább pinnaclen keresgélek majd, de BTTSre jó a bet vagy gyengébb EU bukik is, Pinnin nem sok a GG opció.
    Még egy ilyen hét és rookie leszel, onnantól pedig már az előfizetők is fel tudnak rád iratkozni. Szerintem simán lesz annyi, mint egy jobb juniornak

Hajrá!

Senior Member vasero avatara
    Kikerült a Tampa Bay tipp, remélem most már rendben lesz. Sajnos profit megcsappant jó 30 egységgel az igazítások után.

Sziasztok!

Szerdáig szabin vagyok, tőlem nem nagyon lesz semmi, de Joker hozza majd a jégkorong tippeket.

Kár az utolsó 1-2 tippért, de így sem rossz a hónap.

Sok sikert Mindenkinek!

UI: Aki busójáráson lesz a hétvégn, vegyen fel egy Tippergretas pólót és ha megtalálom, elmegyünk egyet tippmixelni, LOL

Member Logibet avatara
    Alig múlt el 2 óra, Karlsson már két nyertes tippet levadászott nekünk, méghozzá 1.83-as oddsokért - na jó, a Revda-Jekatyerinburg még függőben van, de már nemigen veszíthet

Nincs azonban semmi veszve, 20 perc múlva kezdődik egy újabb kosártippje, plusz a mai napra vár titeket még három, holnapra pedig egy tipp. De őt ismerve még NHL-ből is várható némi matéria.

Csatlakozzatok a Logibethez továbbra is mindössze 19.99€-ért.

Senior Member
    Idézet Tippergreta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok!

Szerdáig szabin vagyok, tőlem nem nagyon lesz semmi, de Joker hozza majd a jégkorong tippeket.
    Jó pihit!

Idézet buktar eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Jó pihit!

Köszi Buktar

Végül majdnem 90 egység profittal zártunk, Zverev elődöntős es a másik longterm is jól all, ez lehet akár több is, ha vége a tornának.

Nyugodt szívvel megyek szabira, Joker tarol végig, szóval nem aggódom

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •