Oldal: 81 / 128 ElsőElső ... 3171798081828391 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 801 - 810 (1278) összesen

Téma: Minden, ami Logibet!

Member Logibet avatara
    Idézet vasero eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Újabb hiba!
    Hello!

Hallgatunk

Senior Member vasero avatara
    Idézet Logibet eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hello!

Hallgatunk
    Hello. Parmentier under 8 egyszerű új tippként érkezett, mégis bekerült szuperek közé. Nem figyeli senki?

Member Logibet avatara
    Hello. Parmentier under 8 egyszerű új tippként érkezett, mégis bekerült szuperek közé. Nem figyeli senki?
    Ez érdekes, nem kéne ilyen hiba legyen. Köszi a jelzést, szólunk a fejlesztőknek.

Ez előző is ugyanilyen hiba volt, a hokis tipp.

Member Logibet avatara
    Ez előző is ugyanilyen hiba volt, a hokis tipp.
    Igen, a hibával tisztában voltunk, az amiatt fordult elő, mert több olyan tipp volt, amely a feladáskor még a régi rendszer szerint volt szupertipp, de a kiértékeléskor már nem volt az. Ezeket kézzel módosítottuk, ahogyan fogunk tenni a Konta-tippnél is. A különbség az, hogy ezúttal nem nagyon tudjuk, miért került be oda.

Igen, a hibával tisztában voltunk, az amiatt fordult elő, mert több olyan tipp volt, amely a feladáskor még a régi rendszer szerint volt szupertipp, de a kiértékeléskor már nem volt az. Ezeket kézzel módosítottuk, ahogyan fogunk tenni a Konta-tippnél is. A különbség az, hogy ezúttal nem nagyon tudjuk, miért került be oda.
    Az Oscar tippeknél ez igaz, de én a hoki tippről beszélek. Ha február 19. volt az átállás, akkor a 25-én beküldött tippre ez már talán nem igaz.

Member Logibet avatara
    Az Oscar tippeknél ez igaz, de én a hoki tippről beszélek. Ha február 19. volt az átállás, akkor a 25-én beküldött tippre ez már talán nem igaz.
    Tudsz segíteni abban, hogy melyek azok a tippek, amik most nincsenek bent, pedig bent kellene legyenek, illetve bent vannak, de nem kellene?

Senior Member
    Tudsz segíteni abban, hogy melyek azok a tippek, amik most nincsenek bent, pedig bent kellene legyenek, illetve bent vannak, de nem kellene?
    Ez komoly? Az adatbázis mit mond?

Eddig 4 tippel volt gond, amit észrevettem. 3-at már javítottatok, miután jeleztem, ezek voltak a 2 oscar tipp és a Tampa Bay over 3,5, oscarokat be kellett rakni, hokit kivenni. A negyedik ez a tenisz, ezt is kivenni kell. A rendszer jó érzékkel hibázik oscarok vesztes tippek, másik kettő nyertes.

Member Logibet avatara
    Eddig 4 tippel volt gond, amit észrevettem. 3-at már javítottatok, miután jeleztem, ezek voltak a 2 oscar tipp és a Tampa Bay over 3,5, oscarokat be kellett rakni, hokit kivenni. A negyedik ez a tenisz, ezt is kivenni kell. A rendszer jó érzékkel hibázik oscarok vesztes tippek, másik kettő nyertes.
    Köszi, nálunk is ez jött ki. Figyeljük folyamatosan, javítva lesz ez is. Reméljük, több ilyen hiba nem lesz.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •