Oldal: 10 / 41 ElsőElső ... 8910111220 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 91 - 100 (409) összesen

Téma: Tenisz, challenger gondolatok, tippek

Senior Member
    No, remèlem tettètek a Dennis Novákot Vesely ellen.
    Èn kerek 2-es oddson tettem, kicsit meleg volt, de döntő szett tie breakkel hozta.
    Majd a Davidovics Fokina-Munar győztesèvel meccsel az osztrák az elődöntőben.
    Èrdemes ezt a meccset is figyelni, nemsokára kezd, 18órakor.
    Ha ugy adódik, Fokinára lehet nyomni, Munar most már sokat ment, legutobb is rezgett a lèc.
    Meg az 1.forduloban is 3 szettes meccse volt.
    Aztán lehet simán nyer Munar, de rèsen kell lenni!

Junior Member
    Feli sajnos elszúrta a 3. szettet. Az első adogatójátékában ütött 2 kettős hibát és egy óriási outot, utána már nem nagyon volt esélye visszajönni. :/ Annyiban jó, hogy szvsz egy Federer - Kyrgios meccs igazi csemege, Lopezt könnyen verte volna a svájci. Kíváncsi vagyok ők mit játszanak holnap.

Senior Member
    Geremy Chardy-Matthew Ebden:
    Libema Open, Rosmalen, Netherlands, man, semi final, grass, 11:00

A francia kapcsán már a múlt hèten is volt több sikeres tippünk, amikor is vègigvitte a Surbitoni 100ezres füves tornát, az ifju aussie Alex de Minaurt verve a döntőben.
    Folytatta ezen a hèten is a jó szereplèst, nem dobta le a láncot, noha már többen az 1.forduloban az inkább salakos spanyol Garcia Lopez ellen is veretni akarták már.
    Mannarino ellen kihagytam, hiba volt, mert jó oddson volt, Adrian pedig idèn pocsèk formában van, azonban kicsit mègis "fáztam" attol a meccstől, Manna megverte azèrt a múltban.
    Ma sem tartottam Chardyval, a mai meccse meg csúnyán alul volt árazva a maga 1,35 körüli oddsával az amcsi Meckenzie Mc donald ellen, aki otthon van teniszben tudta ezt jól.
    Illetve ha az eredmènyre ránèzünk, az is ezt igazolja, hisz szoros 3 szettben nyert a francia.
    Az ausztrál fiu, Ebden sem tolja rosszul, 8/1-es füves mèrlege van.
    Múlt hèten Surbitonban elődöntőig ment, ott kapott ki De Minaurtol.
    Itt ma a román Kopilt verte, annak előtte a luxemburgi nehèztüzèrt aklasszikus, kb. 15ève divatból kiment szerva röptèt játszo Gilles Müllert verte meg.
    Tavaly egyèbkènt Müller nyerte ezt a tornát, meg ő elèg ütős füvön, kemènyen, de most idèn nagyon gyenge.
    Chardy a h2h-ben 3-0-ra vezet Ebden ellen, mindegyik kemènyen volt.
    Szerintem ha nem is könnyen, de hozhatja ezt a francia.
    Odds:1,75

Member
    Idézet nemethpe eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Geremy Chardy-Matthew Ebden:
    Libema Open, Rosmalen, Netherlands, man, semi final, grass, 11:00

A francia kapcsán már a múlt hèten is volt több sikeres tippünk, amikor is vègigvitte a Surbitoni 100ezres füves tornát, az ifju aussie Alex de Minaurt verve a döntőben.
    Folytatta ezen a hèten is a jó szereplèst, nem dobta le a láncot, noha már többen az 1.forduloban az inkább salakos spanyol Garcia Lopez ellen is veretni akarták már.
    Mannarino ellen kihagytam, hiba volt, mert jó oddson volt, Adrian pedig idèn pocsèk formában van, azonban kicsit mègis "fáztam" attol a meccstől, Manna megverte azèrt a múltban.
    Ma sem tartottam Chardyval, a mai meccse meg csúnyán alul volt árazva a maga 1,35 körüli oddsával az amcsi Meckenzie Mc donald ellen, aki otthon van teniszben tudta ezt jól.
    Illetve ha az eredmènyre ránèzünk, az is ezt igazolja, hisz szoros 3 szettben nyert a francia.
    Az ausztrál fiu, Ebden sem tolja rosszul, 8/1-es füves mèrlege van.
    Múlt hèten Surbitonban elődöntőig ment, ott kapott ki De Minaurtol.
    Itt ma a román Kopilt verte, annak előtte a luxemburgi nehèztüzèrt aklasszikus, kb. 15ève divatból kiment szerva röptèt játszo Gilles Müllert verte meg.
    Tavaly egyèbkènt Müller nyerte ezt a tornát, meg ő elèg ütős füvön, kemènyen, de most idèn nagyon gyenge.
    Chardy a h2h-ben 3-0-ra vezet Ebden ellen, mindegyik kemènyen volt.
    Szerintem ha nem is könnyen, de hozhatja ezt a francia.
    Én valszeg ezt most kihagyom, szerintem itt lesz vége Chardy szép sorozatának.

Lopez meccsét sajnálom, meg lehetett volna a győzelem neki.

Senior Member
    Idézet ziqo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Feli sajnos elszúrta a 3. szettet. Az első adogatójátékában ütött 2 kettős hibát és egy óriási outot, utána már nem nagyon volt esélye visszajönni. :/ Annyiban jó, hogy szvsz egy Federer - Kyrgios meccs igazi csemege, Lopezt könnyen verte volna a svájci. Kíváncsi vagyok ők mit játszanak holnap.
    Az jó kis meccs lesz egèsz biztos!
    Nicket inspirálják az ilyen nagy meccsek.
    Mondjuk valahol megèrtem, hogy a kisebb tornákon meg a kisebb nevek ellen sok esetben nem kap szikrát.

Senior Member
    Johan Sebastien Tatlot-Roberto Marcora:
    Open Sopra Steria de Lyon, man, semi-final, clay, 15:30

A Martinique szigetèn született 22 èves jobbkezes szinesbörű Tatlot per pillanat 328.helyen van a listán, de gyönyörű előretörèst prezentált az elmúlt èvben, hisz kereken egy èvvel ezelőtt mèg csak 850.körül volt.
    6 darab Itf siker fűződik a nevèhez, de igazábol már a 14-es èv előrevetitette, hogy lehet potenciál abszolute ebben a srácban, párosban akkor junior finalista volt az Aus Openen, szingliben pedig elődöntős volt Wimbledonban ès negyeddöntős volt a Us Openen.
    Azt számolgattam, ha nyeri ezt a meccset, 55 pontot biztosan csíp majd, amivel megint jó sokat fog előrejönni.
    Hol máshol menne be döntőbe, mint hazai pályán mondjuk.
    Erre a tornára egy 3 körből állo kvalit vívott, ami sikeres volt rèszèről, a főtáblán egy honfitársát, Eliot Bencherichet verte, majd a kolumbiai Galan Riverost, a nagy dobása a mai nap volt, a remek formában lèvő, Petra Kvitova egykori barátját, a cseh Adam Pavlaseket verte meg szetthátránybol.
    Mindegyik főtáblás győzelme dogkènt volt, szèpen lehetett vele nyerni, aki neki szavazott bizalmat. Az első kèt győzelme dupla feletti oddson volt, Pavlasek ellen pedig elèrte a triplát, pláne aki èlőben fogadott rá vesztett helyzetből.
    Az olasz Marcora per pillanat 476.a listán, a legjobbja egy 175. hely volt korábban.
    Ő is kvalizott ide, 3 meccset nyert, a főtáblán 2 gyenge formában lèvő franciát, Benjamin Bonzit ès Quentin Halyst verte meg.
    Ma pedig a chilei Christian Garint, aki egy hónapja Lisszabonban döntőzött egy tornán Robredoval, de aztán a Gaross kvalin rögtön kiesett az 1.forduloban ès most sem volt valami nagy formában.
    Tatlot szerintem ezt nyerheti ès bemehet a döntőbe.

Senior Member
    Holnap dèlben Balázs Attilára èrdemes lehet èlőzni ha ugy alakul.
    Igaz, kemèny lesz Donati ellen, aki szintèn jó formában van meg otthon.
    50-50-re adják az esèlyeket, Balázs viszont parádès formában van.

Senior Member
    Miomir Kecmanovics-Felix Auger Alliassime:
    Open Sopra Steria de Lyon, semi final, man, clay, 17:00

Az augusztusban 18èves kanadai Felix tavaly nyert itt, ő a torna cimvèdője, ennèl fogva 90pontot vèdenie kell itt.
    Nem egy olyan oriási ez a 90pont,de abban a magasságban(170.hely)ahol most van mèg számit, jelentősen visszaesik ha ez nem sikerül.
    Nagyon magabiztos volt itt az egèsz hèt folyamán, 3 franciát vert, Moutet Corentint, Antoine Hoangot ès Alexandre Müllert,mindegyik siker 2 szettes volt.
    A szerb ma a kiesès szèlèn táncolt az ifju ausztrál, Nick Kyrgiosz által segitett Alexei Popirin ellen(ő is jó lesz szerintem)
    Kanadai sikert várok ezen a meccsen.
    Odds:1,67

Senior Member
    Bjorn Fratangelo-Meckenzie Mc donald:
    Queens Club quali, Great Britain, man, grass, 13:30

Fratangelo nincs jó formában, utoljára valamikor április közepèn, cirka 2 hónapja tudott meccset nyerni a barcelonai salakon.
    Idei mindkèt füves meccsèt elvesztette a nèmet Moraing Mats ès az ausztrál John Patrick Smith ellen.
    Az amcsi Mcdonald, Hollandiábol,Rosmalenből jön ide, ahol negyeddöntőig ment, ott esett ki 3 szettben a francia Chardy ellen.
    Hozhatja szerintem ezt a kvalis meccset.
    Odds:1,50

Senior Member
    Kirsten Flipkens - Viktoria Kuzmova

Alapjáraton hidegen hagyna ez a mérkőzés, de nem hagy nyugodni. Flipkens tegnap 3 meccset letolt. Egy három szettest Bertens ellen délelőtt, egy két szettest Sabalenka ellen kora délután, aztán estefelé még Bertensszel párosban is beleszaladt egy három szettesbe. Mindezt 32 évesen. A 20 éves Kuzmovának csak egy laza 6-2, 6-3-at kellett lenyomnia. Rajtam kívül lát még valaki fantáziát Kuzmovában 2,05-ért? Kuzmova a feltörekvő ifjúság, momentán szalad is alatta a szekér rendesen. 20 hely választja el őket a világranglistán, de ez nőknél elhanyagolható tényező. 2,05 véleményem szerint kurva jó odds.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •