Érvénytelen a fogadás és visszakapod a pénzed.
Érvénytelen a fogadás és visszakapod a pénzed.
Szerintem is lehet benne rácio.
Megverte azt a Gerald Melzert, aki nagyon jo salakon(igaz az a meccs nem ment vègig, csak 1 szett volt) Illetve tegnap megverte a nagyon jo formában lèvő Novákot.
Kovalik megszenvedett rendesen tegnap Safwat ellen, mind energiában, mind időben.
Ilyen sima meccset rég lattam mint ez a Kolar gyerek. Nevetséges
Lehet rosszul latom, de nalam Tiafoe veri Chardyt. Elete formajaban a francia, de mar Medvedev ellen is verettetek..Kifog pukkadni,es Tiafoe ilyen formaban is nagy falat neki.
Cesc18 , ,? nemethpe ? Ezek közül melyiket mondanátok biztosabbra nagyobb összegért ? Djokovic, kis Pliskova, Pera, Kvitova, Konjuh, youzhnij, Sock, Ferro, Safarova paros, Gerasimov, Kiválik.
*Kovalik,. Melyik teniszek biztosabb kategória ezek közül ?
Sziasztok
Sziasztok!
Mai meccs K. Dunne - N. Vikhlyantseva Dunne 3.30
06.16-án sikerült Dunnenak nyerni füvőn......5.5 oddson!!!!!
Akár mai is sikerülhet.......
Maria Sakkari - Svetlana Kuznetsova
Elég magas oddsot adnak a görögre, 1,75-öt. Ennyiért érdemes szerintem megpróbálni. Kuznetsova vén csataló, nálam már a megélhetési teniszező kategóriába tartozik. Túl a zeniten, ráadásul sosem volt nagy spíler füvön. Érdekes, gyanús vereségei voltak az évek során, mindig elvitte a pénzemet, megfordult a fejemben a gyanú, hogy fogad maga ellen. 1,75-ért lehet, hogy ma meg is teszi. A görögöt bevallom nem ismerem oly nagyon, de 22 évesen elég szépen halad előre, mindezt csak és kizárólag az eredményei alapján látom.
Kvitova - Rybarikova
Szintén 1,75-ös oddsszon kínálják Kvitova 2-0-ás győzelmét. Kvitova jelenlegi formája alapján nem látom Rybarikovában a nyert szettet.
Véleményezzétek bátran!
Utoljára módosítva: kowarski által: 2018.06.24 10:56