Oldal: 5 / 15 ElsőElső ... 34567 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 41 - 50 (143) összesen

Téma: Filiivo naplója

Senior Member
    Idézet juvefan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Kassai meccsén 1:1 volt a félidőben.
    Nem kassai meccsén-hanem kassai meccsen-lásd feljebb Kosice-Myjava,ugye Kosice-magyarul Kassát jelent.Tegnap volt nálunk kupameccs arra fogadtam,az 1:0volt a félidőben.

Senior Member juvefan avatara
    OK!
    Így már értem.

Senior Member
    Idézet juvefan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    OK!
    Így már értem.
    Semmi gond.Ugy látom a szingapúri 2csapat tényleg most töri meg a varázst.Nem lesz itt már 3gól a meccsen,még jó,hogy közben több meccsre fogadtam-élőben-eddig több,mint kevesebb sikerrel.A lényeg amúgy is a szórakozás,sokszor hatalmas 20centes tétekkel is játszom.

Senior Member
    Most fogadtam a Kerman-Persepolis meccsre félidő 0,5overre meg külön a Tomsk-Petrotrest meccs szintén félidő 0,5overre kiváncsian várom a fejleményeket igy élőben.Tegnap a Skalica picit rám ijesztett,de végül is észhez tért és lőtt 2perc alatt 3gólt az ifiknek.Jó ez az élőzés,ha az ember kis tételekkel játszik igy is lehet szórakozni és általában ilyenkor 1,4-1,6os szorzókra játszom,de van,hogy kedvencemre a 80ik perc után lesz még gólra fogadok,ahol 3as a szorzó,ahogy nézem elég sok gól van az utolsó percekben,tegnap is volt egy pár.

Senior Member
    Szerencsére mindkét tippem bejött.Jók ezek az-első félidőben lesz gól-fogadások is.A mai napom szép zöld eddig 21tipp ebből mindjárt az első elment ,valami ismeretlen teniszezőkre raktam,hogy mindenki hozza a szerváját,persze nem hozta,a második pedig egy 3as kombi volt ahol:FC Ingolstadt 04 - VFR Aalen (under/over 1.5) (Under/Over a mérkőzésen) 2 1,80 2gól jött
    1. FC Köln - 1. FC Kaiserslautern (under/over 2.5) (Under/Over a mérkőzésen) 2 1,17 6gól jött
    Energie Cottbus - TSV 1860 München (under/over 2.5) (Under/Over a mérkőzésen) 2 1,65 csak 1gól volt elment
    Kár érte jól jött volna egy kis apró ebből is.

Senior Member
    Me elérkezettnek láttam az időt arra,hogy kikérjem a pénzemet.Még maradt tegnapról egy kombi szelóm amin 2meccs bejött 2kézi pedig a mai napon van,kiváncsian várom milyen gyorsan utalnak majd skrillre.Ha véletlenül a kombim bejönne akkor megint ebből az apróból próbálnék felfelé haladni.Ez az igazi szórakozás,ugyhogy hajrá Győr és Viborg.

Senior Member
    A Viborg kikapott igy ez a kombim nem jött be,ugy látszik ez a csapat már nem az aki végigverte a világot.A Győr persze simán hozta a meccset,idegenben is nyert 11góllal.Megvárom mikor fizetnek ki skrillre,aztán majd a nyereményemből visszautalok egy összeget,amiből megint lesz időm szórakozni.Folytatom a gólokra tett fogadásomat,mert a másik mi lesz előbb a meccsen pl-bedobás abból csak 1nyertes lett-3fogadásból mig az,hogy első gól lövésből születik-szintén ugyanilyen arányban jött csak be igy inkább ezek vesztesek lettek,mint nyertesek.A többi játékaim ugyanilyen hullámvasótszerűen hoznak vagy visznek a konyháról,de ha bizonyos kereteken belül tartom ezeket akkor nincsen semmi gond.Egyik nap nyer az ember 20ast azt a másik nap képes elveszteni és igy tovább.

Senior Member
    Ma hoztam 13eurot játékkal,igy a kifizetésre kerülő összeg mellé lesz legalább élőzésre.Kazan-Volga félidő 0,5over jött-6ikban gól,igy felbátorodva megtettem a 3,5overt,ez mellett meg gdansk meccsre 2,5overt,remélem egyik legalább jön,bár kazan meccset már a nyeremény fedezi.

Senior Member
    Mindkét meccsen lett félidőben gól,igy jött egy kis apró.A Gdansk meccsen meg még megtettem több gólra is,sajna a 80perc után már lemaradtam igy nem tudtam megfogni a szép 3as szorzót,ami sikerült a dinamo moszkva-minszk meccsen ugyanis ott a 3,5overre szép szorzót kináltak és ugye hokin gyorsan is eshet 1-2gól,hát szerencsére utolsó harmadban lett 3igy bejött.Tegnap jött 17,68euros profit ami jó eredmény,a lényeg megpróbálni növelni a profitot.Este gondolkodtam a spanyol meccsen ,hogy megtegyem a tegnapi nyereményemet 1,5overra amit itt is tippeltem,de nem voltam elég bátor hozzá,holott van,hogy szoftver ellen meg néha túl bátor is vagyok.De utólag kár keseregni 4gól lett azon a meccsen,perszehogy simán jött volna.Ma sok kupameccs lesz,igy megint csak gólokra fogok játszani,minek változtasson az ember azon,ami eddig pozitivan működik.

Senior Member
    Tegnap nem fogadtam semmire sem,ugyanis még a reggel elkezdtem játszani,nyertem is igy átirtam a sportegyenlegemhez az összeget igy lett rajta kb.64euro,majd gondoltam egyet és ismét átutaltam a játékokhoz 4eurot jut is marad is alapon.Ebből megint nyertem 21eurot,majd mivel kedvező szám lett 3-as kicsi-nagynál Wheel of lighton rátettem,hogy nagyobb lesz 20eurot,gondoltam megduplázom-tudni kell itt,hogy 0-30ig vannak számok-vagyis ha a szoftver nem szúr ki velem akkor a nyerési arány 26-4ide.13lett,vagyis bejött volna...De a gép kiakadt,csak zenélt,semmi mást nem csinált a tétnél ki volt irva a 20eurom,de semmi üzenet,igy nem nyertem semmit sem,40helyett lett 0,azonnal irtam ügyfélszolgálatnak akik azonnal továbbitották a játékok ügyfélszolgálatnak a dolgokat,kiváncsian várom mi lesz a vége.Megkapom-e az elbukott 20euromat legalább,vagy megkapom a jogos 40euromat,a legrosszabbra meg inkább nem gondolok.Igy tegnapra elment a kedvem a fogadástól.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •