Oldal: 11 / 31 ElsőElső ... 91011121321 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 101 - 110 (302) összesen

Téma: Kézilabda-tippek 2012/2013

 1. #101
  Senior Member Tomihmv avatara
  Csatlakozott
  2012.07.26
  Hozzászólások
  631
  Akkor nézzük a mai meccseket:

  Izland-Románia
  Tipp: A mérkőzés góljainak a száma 45,5 felett
  Odds: 1.60 @ BWIN

  Szerintem a románok esélyesebbek, mint, ahogy az oddsok is mutatják csak az a kérdés, hogy a tegnap leadott nagy előny mennyire befolyásolja őket, de szerintem nyerhetnek. De ma inkább gólokra fogadnék, a tegnapi vérszegény produkciók után, ma egy gólokban gazdag mérkőzést várok és a 46 gól nem egy olyan nagy valami szerintem.

  Oroszország - Montenegró
  Tipp: A mérkőzés góljainak a száma 46,5 felett
  Odds: 1.53

  Kimenetel szempontjából nehéz tippelni erre a mérkőzésre, mivel ha az oroszok kikapnak nagyon nehéz helyzetbe kerülnek. Szerintem a tegnapinál több gólt fognak lőni az oroszok, nagy különbség nem lesz nagy a csapatok között, így a 47 gólnak illene lejönnie.

  Spanyolország - Horvátország
  Tipp: Spanyolország
  Odds: 1.30

  A tegnapi játékokat látva a spanyoloknak illene legyőznie a gyenguska horvátokat, akiket a magyaroknak nem sikerült legyőzniük....

  Magyarország - Németország
  Tipp: Németország +3,5
  Odds: 1.40 @ BWIN

  Szerintem ez a tipp adja magát, 4 góllal egyik csapat sem jobb a másiknál, és ha a németek tegnap nem produkálnak egy 12 perces gólcsendet a nap legnagyobb meglepetését okozhatták volna. Nálunk nincs kapus, náluk van két jó.

  Holnap lesznek jobb meccsek szerintem. Nagy tétet ismét nem ajánlok senkinek, mert női sportág...

  (A tegnapi meccsekkel kapcsolatban a 4 ajánlott tippem közül csak a magyarok nem bírtak nyerni, a többi az lutri volt, amiből kettő jött kettő elment, és szerintem most ennyi értékelés elég a keddi napról...)

 2. #102
  Senior Member Tomihmv avatara
  Csatlakozott
  2012.07.26
  Hozzászólások
  631
  Na ez a tegnapi nap már egy fokkal jobb volt, hiszen csak az Izland-Románia over ment el, pedig az első félidőben nagyon pörögtek a csajok.

  Mai meccsek:

  Szerbia - Ukrajna
  Tipp: Szerbia
  Odds: 1.20 @ BWIN

  Szerbia majdnem meglepte Norvégiát, míg Ukrajna óriási pofonba nézett bele. Szerintem a hazai pálya előnyét kihasználják déli szomszédaink és behúzzák a meccset.

  Svédország - Macedónia
  Tipp: Svédország
  Odds: 1.20 @ Bet365

  A svédek hatalmas sikerrel nyitottak az első körben, míg a macedónok nagyon kikaptak a franciáktól. Szerintem a svédek lendületből hozzák ezt a meccset a csoport leggyengébb ellenfelével szemben.

  Csehország - Norvégia
  Tipp: A mérkőzés góljainak a száma 48,5 fölött
  Odds: 1.40 @ BWIN

  Csehek egy kisebb meglepit okoztak az első körben, míg a norvégok nyertek, de volt hullámvasút a mérkőzésükben. Szerintem egyértelmű ez a párharc, viszont a hendik el vannak túlozva. Ám lehet, hogy nagyon nyernek a norvégok és így a cseh pluszos hendi sem lenne jó, így maradok a góloknál, mivel véleményem szerint a 49 gólnak ülnie kellene.

  Dánia - Franciaország
  Tipp: Franciaország
  Odds: 1.30 @ Bet365

  A franciák a végső győzelemre is esélyesek, és ehhez méltóképpen játszottak az első körben. A dánok kisebb meglepetésre kikaptak a svédektől, így a gallok győzelmét várom, mivel szerintem egyszerűen jobb csapat az övék.

 3. #103
  Senior Member Tomihmv avatara
  Csatlakozott
  2012.07.26
  Hozzászólások
  631
  A tegnapi nap 4\2 lett, de a lényeg a 2 első tipp, ami a fő volt nálam az bejött.

  Péntek (ma már elég érdekes meccsek lesznek...):

  Oroszország - Izland
  Tipp: Oroszország
  Odds: 1.15 @ BWIN

  Az oroszoknak most már muszáj győzniük, ha tovább akarnak jutni (igaz 1 pont is elegendő, de kézilabdában igen nehéz X-re játszani).

  Románia - Montenegró
  Tipp: Montenegró vagy döntetlen
  Odds: 1.37 @ Fortunawin

  Montenegró szerepel eddig legjobban az EB-n, és igaz, hogy már továbbléptek, de, mivel viszik tovább a románok elleni eredményt, így ma sem ártana győzniök, vagy legalább pontot szerezniük.

  Magyarország - Spanyolország
  Tipp: A mérkőzés góljainak a száma 44,5 felett
  Odds: 1.40 @ BWIN

  Itt is ugyan az a helyzet, mint a Montenegró meccsel, hogy két továbbjutott csapat küzd egymás ellen, de mivel viszik az egymás elleni eredményt tovább, így azért bőven van tétje. A spanyolok játékán eddig látszott az, hogy az Olimpia óta nem játszottak együtt, viszont nyerték a meccseiket, komolyabb hullámvölgyek nélkül. Nálunk pedig megvoltak a hullámvölgyek sajnos, hiszen a németek elleni 1-6-os kezdés, vagy a horvátok ellni 2. félidei 0-5-ös horvát roham, azért eléggé érdekes. Nekünk továbbra sincs kapusunk, bár Herr a németek ellen már jobban védett, viszont, ha Navarro a spanyol kapuban elkapja a fonalat nagyon nehéz lesz. Szerintem egy szoros mérkőzésen a szerencsésebb csapat fog nyerni, az pedig, hogy melyik lesz nem tudom, de egy paraszt hajszállal nálam a spanyolok az esélyesebbek. Viszont ma gólokra fogadok mert 45 lőtt gólért kapott 1.40-es szorzó nem rossz.

  Horvátország - Németország
  Tipp: A mérkőzés góljainak a száma 44,5 felett
  Odds: 1.42 @ BWIN

  A meccs tétje a továbbjutás, a németeknek legalább 3 góllal kell nyerniük a biztos továbbjutás érdekében, tehát egész meccsen hajtani fognak, mivel minden más eredmény esetén a horvátok mennek tovább. Ha a végén nem tudják ledolgozni a hátrányukat valószínűleg feladják, bár nem ez jellemző a német mentalitásra. Így itt is szerintem a gólok száma lehet jó tipp, még, ha ez a női EB szűkölködik a gólokban. Amúgy ez az a meccs, ahol bármi előfordulhat még az is, hogy a németek lépnek tovább (ami nekünk magyaroknak jobb lenne), de az is, hogy simán nyernek a horvátok.

  Látható, hogy a mai napon érdekes meccsek lesznek, egyik tipp sem olyan igazán erős, mint a tegnapi szerb vagy svéd siker. Továbbá az is nagyon érdekes, hogy nem egy időben rendezik az azonos csoportbeli meccseket. Személy szerint a magyar csoport 2 meccse tetszik leginkább gólokra, a másik két találkozót nagy eséllyel kihagyom. DE a legfontosabb, amit elfelejtettem eddig is említeni, hogy ÉLŐ-ben fogadjatok, hiszen ott akár olyan jó oddsokat is el lehet kapni a meccsekre, amik a találkozók előtt még nagyon alacsonyak voltak (gondolok itt a 12 perces gólcsendekre, vagy az első félidei kevés gólra, mivel ez NŐI sportág, amit nem győzök hangsúlyozni!!!).

 4. #104
  Senior Member Tomihmv avatara
  Csatlakozott
  2012.07.26
  Hozzászólások
  631
  Tegnapi nap 4\3, nézzük a mait:

  Szerbia - Csehország
  Tipp: Szerbia
  Odds: 1.40 @ Bet365

  Otthon vannak, jobbak is szerintem, plusz erről a meccsről szerzett pontokat tovább viszik a csapatok.

  Franciaország - Svédország
  Tipp: Franciaország
  Odds: 1.30 @ Bet365

  Én nem tudom elképzelni, hogy a franciák nulla ponttal menjenek a középdöntőbe...

  Ami a norvég meccset illeti, arra nem tippelnék, mivel tuti csoportelsők, az ukránok tuti kiestek. Tök mindegy mit játszanak egymással, akárki nyerhet nem számít (a bunda melegágya az ilyen meccs általában...). A másik meccs a Dánia-Macedónia, itt a dánok jobbak bőven, de, ha nyernek a franciák, akkor akár ki-ki meccs is lehet, hiszen, ha nyernének a makedónok, akkor ők mennének tovább. Erre nem számítok, viszont 1.02-es oddsért hülyeség fogadni erre a meccsre, továbbá hendizni meg azért hülyeség (szerintem), mert ha elmennek a dánok mondjuk 8-10 góllal, akkor a végén bejönnek a cserék, hogy a jók pihenjenek a középdöntőre, úgy pedig lehet, hogy a végére marad ilyen 4-6 gól.
  Szóval én a francia + a szerb győzelmet játszottam be egy kombiba. Hajrá!

 5. #105
  Senior Member Tomihmv avatara
  Csatlakozott
  2012.07.26
  Hozzászólások
  631
  Tegnap 2\2, mára csak egy tipp:

  Magyarország - Montenegró
  Tipp: Montenegró
  Odds: 1.67 @ Pinnacle Sports

  Szerintem a montenegróiak vannak a legjobb formában, továbbá Görbicz betegség miatt nem fog ma játszani, így pedig véleményem szerint nyernek a déliek.

 6. #106
  Senior Member Tomihmv avatara
  Csatlakozott
  2012.07.26
  Hozzászólások
  631
  A Montenegró győzelme jött, ma viszont nem volt időm beírni ide, egy fogadást tettem norvég-francia 44,5+ gólt 1.50-ért jött. Dánia győzelméről lemaradtam, szerbia-svédországra svéd +4 ment volt 1.42-ért, ami az elején nagyon bántott, hogy nem raktam meg most, viszont örülök. Hihetetlen, hogy a női sportokban milyen hullámvölgyek vannak.

  Mivel holnap nem leszek gépközelben ezért előre beírom a gondolataimat:

  Franciák megverik a cseheket, csak kérdés, hogy milyen odds lesz rájuk, mivel ez nagyban oddsfüggő. Norvégia-Svédország egyértelmű norvég siker (viszont ez is oddsfüggő), míg a Szerbia-Dánia jó meccs lesz, ami bármi lehet, itt talán gólokra fogadnék, de ez határ és oddsfüggő.

  Magyarország - Románia
  Tipp: Románia
  Odds: 1.90 @ Fortunawin

  Mivel Görbicz elvileg még mindig nem lesz továbbá Tomorit eltiltották, így nagy esély van egy román sikerre, amit jelenleg 1.90-ért mérnek (ennyiért érdemes bejátszani ezt a meccset, alacsonyabb oddson annyira nem). Igaz lesz egy Triscsuk Vincze csere, de nemtom, hogy ez jó döntése. A románok meg amúgy is kezdenek belejönni a játékba.

  A német-monti meccsen a montik az esélyesek, de 1.25-ért nekem nem kell, míg a spanyol-orosz ki-ki meccs lesz, ahol nálam a spanyolok esélyebbek most, bár ők meg kikaptak a románoktól, tipikus női sport.

  Gólokra lehetne fogadni, csak sok helyen az alacsonyabb határok nincsenek még fent, így csak a románok sikerét javaslom, de csak ilyen oddson, mint, ami a Fortunán van.

 7. #107
  Senior Member Tomihmv avatara
  Csatlakozott
  2012.07.26
  Hozzászólások
  631
  A tegnapi tipp elment, viszont legalább ott vagyunk a legjobb négy között!!!

  Valladolid - Morrazo Cangas
  Tipp: Valladolid
  Odds: 1.50 @ BWIN

  Ha a Valladolid a Morrazot sem tudja megverni, akkor jövőre a másodosztály vár a csapatra! Itt az idő most vagy soha.

 8. #108
  Senior Member Tomihmv avatara
  Csatlakozott
  2012.07.26
  Hozzászólások
  631
  Idézet Tomihmv eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  A tegnapi tipp elment, viszont legalább ott vagyunk a legjobb négy között!!!

  Valladolid - Morrazo Cangas
  Tipp: Valladolid
  Odds: 1.50 @ BWIN

  Ha a Valladolid a Morrazot sem tudja megverni, akkor jövőre a másodosztály vár a csapatra! Itt az idő most vagy soha.
  Valladolid - Morrazo 31-25 (16-11)

  A hazaiak végig vezetve megérdemelten nyertek.

 9. #109
  Senior Member Tomihmv avatara
  Csatlakozott
  2012.07.26
  Hozzászólások
  631
  Pick Szeged - Vác
  Tipp: Pick Szeged -10,5 és a mérkőzés góljainak a száma 59,5 felett.
  Odds: 1.72 és 1.85 @ BWIN

  A két csapat tegnap már játszott a Magyar Kupa keretein belül Szegeden, ahol a Pick 45-22-re tudott diadalmaskodni. Ma újra összecsap a két fél, ám ezúttal az NB I. keretein belül. A véleményem az, hogy a Szegedből sokan tudják, hogy milyen ilyen rövid idő leforgása alatt játszani két mérkőzést, míg az újonc váciaknál maximum 1-2 ember. Ráadásul a váci csapat sokkal jobban elkészült az erejével, mint tegnap, míg a Picknél egy félidőt játszott egy sor és egy félidőt egy másik sor. Szóval szerintem a különbség picit kisebb lesz, mivel a Szeged is lazábban fogja venni, de a hendikeppnek és az overnek nem kellene veszélyben forognia. Amúgy meg a Szegednek ez az utolsó hazai mérkőzése 2012-ben az Újszegedi Sportcsarnokban, szóval valószínűleg ma is megpróbálják kiszolgálni a hálás publikumot. Tippem kb. 38-25-ös hazai siker.

 10. #110
  Member
  Csatlakozott
  2012.09.02
  Hozzászólások
  98
  Ezzel maximálisan egyetértek! Meg is fogom rakni ezeket!
  Más:Végre nyert a Szedeák!

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •