Izland-Románia
Tipp: A mérkőzés góljainak a száma 45,5 felett
Odds: 1.60 @ BWIN
Szerintem a románok esélyesebbek, mint, ahogy az oddsok is mutatják csak az a kérdés, hogy a tegnap leadott nagy előny mennyire befolyásolja őket, de szerintem nyerhetnek. De ma inkább gólokra fogadnék, a tegnapi vérszegény produkciók után, ma egy gólokban gazdag mérkőzést várok és a 46 gól nem egy olyan nagy valami szerintem.
Oroszország - Montenegró
Tipp: A mérkőzés góljainak a száma 46,5 felett
Odds: 1.53
Kimenetel szempontjából nehéz tippelni erre a mérkőzésre, mivel ha az oroszok kikapnak nagyon nehéz helyzetbe kerülnek. Szerintem a tegnapinál több gólt fognak lőni az oroszok, nagy különbség nem lesz nagy a csapatok között, így a 47 gólnak illene lejönnie.
Spanyolország - Horvátország
Tipp: Spanyolország
Odds: 1.30
A tegnapi játékokat látva a spanyoloknak illene legyőznie a gyenguska horvátokat, akiket a magyaroknak nem sikerült legyőzniük....
Magyarország - Németország
Tipp: Németország +3,5
Odds: 1.40 @ BWIN
Szerintem ez a tipp adja magát, 4 góllal egyik csapat sem jobb a másiknál, és ha a németek tegnap nem produkálnak egy 12 perces gólcsendet a nap legnagyobb meglepetését okozhatták volna. Nálunk nincs kapus, náluk van két jó.
Holnap lesznek jobb meccsek szerintem. Nagy tétet ismét nem ajánlok senkinek, mert női sportág...
(A tegnapi meccsekkel kapcsolatban a 4 ajánlott tippem közül csak a magyarok nem bírtak nyerni, a többi az lutri volt, amiből kettő jött kettő elment, és szerintem most ennyi értékelés elég a keddi napról...)
Na ez a tegnapi nap már egy fokkal jobb volt, hiszen csak az Izland-Románia over ment el, pedig az első félidőben nagyon pörögtek a csajok.
Mai meccsek:
Szerbia - Ukrajna
Tipp: Szerbia
Odds: 1.20 @ BWIN
Szerbia majdnem meglepte Norvégiát, míg Ukrajna óriási pofonba nézett bele. Szerintem a hazai pálya előnyét kihasználják déli szomszédaink és behúzzák a meccset.
A svédek hatalmas sikerrel nyitottak az első körben, míg a macedónok nagyon kikaptak a franciáktól. Szerintem a svédek lendületből hozzák ezt a meccset a csoport leggyengébb ellenfelével szemben.
Csehország - Norvégia
Tipp: A mérkőzés góljainak a száma 48,5 fölött
Csehek egy kisebb meglepit okoztak az első körben, míg a norvégok nyertek, de volt hullámvasút a mérkőzésükben. Szerintem egyértelmű ez a párharc, viszont a hendik el vannak túlozva. Ám lehet, hogy nagyon nyernek a norvégok és így a cseh pluszos hendi sem lenne jó, így maradok a góloknál, mivel véleményem szerint a 49 gólnak ülnie kellene.
Dánia - Franciaország
Tipp: Franciaország
Odds: 1.30 @ Bet365
A franciák a végső győzelemre is esélyesek, és ehhez méltóképpen játszottak az első körben. A dánok kisebb meglepetésre kikaptak a svédektől, így a gallok győzelmét várom, mivel szerintem egyszerűen jobb csapat az övék.
A tegnapi nap 4\2 lett, de a lényeg a 2 első tipp, ami a fő volt nálam az bejött.
Péntek (ma már elég érdekes meccsek lesznek...):
Oroszország - Izland
Tipp: Oroszország
Odds: 1.15 @ BWIN
Az oroszoknak most már muszáj győzniük, ha tovább akarnak jutni (igaz 1 pont is elegendő, de kézilabdában igen nehéz X-re játszani).
Románia - Montenegró
Tipp: Montenegró vagy döntetlen
Odds: 1.37 @ Fortunawin
Montenegró szerepel eddig legjobban az EB-n, és igaz, hogy már továbbléptek, de, mivel viszik tovább a románok elleni eredményt, így ma sem ártana győzniök, vagy legalább pontot szerezniük.
Magyarország - Spanyolország
Tipp: A mérkőzés góljainak a száma 44,5 felett
Itt is ugyan az a helyzet, mint a Montenegró meccsel, hogy két továbbjutott csapat küzd egymás ellen, de mivel viszik az egymás elleni eredményt tovább, így azért bőven van tétje. A spanyolok játékán eddig látszott az, hogy az Olimpia óta nem játszottak együtt, viszont nyerték a meccseiket, komolyabb hullámvölgyek nélkül. Nálunk pedig megvoltak a hullámvölgyek sajnos, hiszen a németek elleni 1-6-os kezdés, vagy a horvátok ellni 2. félidei 0-5-ös horvát roham, azért eléggé érdekes. Nekünk továbbra sincs kapusunk, bár Herr a németek ellen már jobban védett, viszont, ha Navarro a spanyol kapuban elkapja a fonalat nagyon nehéz lesz. Szerintem egy szoros mérkőzésen a szerencsésebb csapat fog nyerni, az pedig, hogy melyik lesz nem tudom, de egy paraszt hajszállal nálam a spanyolok az esélyesebbek. Viszont ma gólokra fogadok mert 45 lőtt gólért kapott 1.40-es szorzó nem rossz.
Horvátország - Németország
Tipp: A mérkőzés góljainak a száma 44,5 felett
Odds: 1.42 @ BWIN
A meccs tétje a továbbjutás, a németeknek legalább 3 góllal kell nyerniük a biztos továbbjutás érdekében, tehát egész meccsen hajtani fognak, mivel minden más eredmény esetén a horvátok mennek tovább. Ha a végén nem tudják ledolgozni a hátrányukat valószínűleg feladják, bár nem ez jellemző a német mentalitásra. Így itt is szerintem a gólok száma lehet jó tipp, még, ha ez a női EB szűkölködik a gólokban. Amúgy ez az a meccs, ahol bármi előfordulhat még az is, hogy a németek lépnek tovább (ami nekünk magyaroknak jobb lenne), de az is, hogy simán nyernek a horvátok.
Látható, hogy a mai napon érdekes meccsek lesznek, egyik tipp sem olyan igazán erős, mint a tegnapi szerb vagy svéd siker. Továbbá az is nagyon érdekes, hogy nem egy időben rendezik az azonos csoportbeli meccseket. Személy szerint a magyar csoport 2 meccse tetszik leginkább gólokra, a másik két találkozót nagy eséllyel kihagyom. DE a legfontosabb, amit elfelejtettem eddig is említeni, hogy ÉLŐ-ben fogadjatok, hiszen ott akár olyan jó oddsokat is el lehet kapni a meccsekre, amik a találkozók előtt még nagyon alacsonyak voltak (gondolok itt a 12 perces gólcsendekre, vagy az első félidei kevés gólra, mivel ez NŐI sportág, amit nem győzök hangsúlyozni!!!).
Otthon vannak, jobbak is szerintem, plusz erről a meccsről szerzett pontokat tovább viszik a csapatok.
Franciaország - Svédország
Tipp: Franciaország
Odds: 1.30 @ Bet365
Én nem tudom elképzelni, hogy a franciák nulla ponttal menjenek a középdöntőbe...
Ami a norvég meccset illeti, arra nem tippelnék, mivel tuti csoportelsők, az ukránok tuti kiestek. Tök mindegy mit játszanak egymással, akárki nyerhet nem számít (a bunda melegágya az ilyen meccs általában...). A másik meccs a Dánia-Macedónia, itt a dánok jobbak bőven, de, ha nyernek a franciák, akkor akár ki-ki meccs is lehet, hiszen, ha nyernének a makedónok, akkor ők mennének tovább. Erre nem számítok, viszont 1.02-es oddsért hülyeség fogadni erre a meccsre, továbbá hendizni meg azért hülyeség (szerintem), mert ha elmennek a dánok mondjuk 8-10 góllal, akkor a végén bejönnek a cserék, hogy a jók pihenjenek a középdöntőre, úgy pedig lehet, hogy a végére marad ilyen 4-6 gól.
Szóval én a francia + a szerb győzelmet játszottam be egy kombiba. Hajrá!
Magyarország - Montenegró
Tipp: Montenegró
Odds: 1.67 @ Pinnacle Sports
Szerintem a montenegróiak vannak a legjobb formában, továbbá Görbicz betegség miatt nem fog ma játszani, így pedig véleményem szerint nyernek a déliek.
A Montenegró győzelme jött, ma viszont nem volt időm beírni ide, egy fogadást tettem norvég-francia 44,5+ gólt 1.50-ért jött. Dánia győzelméről lemaradtam, szerbia-svédországra svéd +4 ment volt 1.42-ért, ami az elején nagyon bántott, hogy nem raktam meg most, viszont örülök. Hihetetlen, hogy a női sportokban milyen hullámvölgyek vannak.
Mivel holnap nem leszek gépközelben ezért előre beírom a gondolataimat:
Franciák megverik a cseheket, csak kérdés, hogy milyen odds lesz rájuk, mivel ez nagyban oddsfüggő. Norvégia-Svédország egyértelmű norvég siker (viszont ez is oddsfüggő), míg a Szerbia-Dánia jó meccs lesz, ami bármi lehet, itt talán gólokra fogadnék, de ez határ és oddsfüggő.
Magyarország - Románia
Tipp: Románia
Odds: 1.90 @ Fortunawin
Mivel Görbicz elvileg még mindig nem lesz továbbá Tomorit eltiltották, így nagy esély van egy román sikerre, amit jelenleg 1.90-ért mérnek (ennyiért érdemes bejátszani ezt a meccset, alacsonyabb oddson annyira nem). Igaz lesz egy Triscsuk Vincze csere, de nemtom, hogy ez jó döntése. A románok meg amúgy is kezdenek belejönni a játékba.
A német-monti meccsen a montik az esélyesek, de 1.25-ért nekem nem kell, míg a spanyol-orosz ki-ki meccs lesz, ahol nálam a spanyolok esélyebbek most, bár ők meg kikaptak a románoktól, tipikus női sport.
Gólokra lehetne fogadni, csak sok helyen az alacsonyabb határok nincsenek még fent, így csak a románok sikerét javaslom, de csak ilyen oddson, mint, ami a Fortunán van.
Pick Szeged - Vác
Tipp: Pick Szeged -10,5 és a mérkőzés góljainak a száma 59,5 felett.
Odds: 1.72 és 1.85 @ BWIN
A két csapat tegnap már játszott a Magyar Kupa keretein belül Szegeden, ahol a Pick 45-22-re tudott diadalmaskodni. Ma újra összecsap a két fél, ám ezúttal az NB I. keretein belül. A véleményem az, hogy a Szegedből sokan tudják, hogy milyen ilyen rövid idő leforgása alatt játszani két mérkőzést, míg az újonc váciaknál maximum 1-2 ember. Ráadásul a váci csapat sokkal jobban elkészült az erejével, mint tegnap, míg a Picknél egy félidőt játszott egy sor és egy félidőt egy másik sor. Szóval szerintem a különbség picit kisebb lesz, mivel a Szeged is lazábban fogja venni, de a hendikeppnek és az overnek nem kellene veszélyben forognia. Amúgy meg a Szegednek ez az utolsó hazai mérkőzése 2012-ben az Újszegedi Sportcsarnokban, szóval valószínűleg ma is megpróbálják kiszolgálni a hálás publikumot. Tippem kb. 38-25-ös hazai siker.