Oldal: 4 / 15 ElsőElső ... 2345614 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 31 - 40 (150) összesen

Téma: Roland Garros 2019 tippek / kibeszélő

Member
    Holnapra, ezekből melyik necces? Cesc 18,Bitmap? Pella, Nadal, Djoko, Thiem, Barty, Bertens, Kvitova, Sevastova, 1,85 és 8as gyűjtő

Senior Member Bitmap avatara
    Hamarosan jövök a holnapiakkal.

Na, szóval jöhet a második nap, attól,hogy kicsi szorzót kaptak a mérkőzések még nem garantálják azt,hogy nyernek is, szépen lehet ezek közül is szortirozni, szépen össze lehet szedni ezekből a mirko oddsokból is dupla körülit ami simán jó...
    ATP

- Nadal
    @ 1.01 -> Igazából vicc kategória, de elvinni nem fogja a szelvényt viszont bónusz nővelésre jó...

- Carballes Baena @ 1.19 -> Egész évben jó salakos teljesítményt tett le a spanyol játékos, két challanger tornát is sikerült nyernie, legutóbbit kb. egy hete szal valszeg jó kedvel várja a komolyabb tornát, a hazai játékosnak volt már meccse kvalis nyerte őket,de szenvedgetett gyengébb játékosok ellen is, Troicki ellen nyert,de abból nem sok következtetést tudok levonni, összeségében mindent tekintve a spanyol jóval elörébb van.

Pella @ 1.21 -> Egész évben jó formában játszik, ami aggasztó az elmúlt két meccse Fritz és Wawrinka ellen hisz mindkettőn kikapott két szettben,de remélhetőleg csak azért mert előtte egymás után sok teniszt játszott és valóban kipihenve tud itt játszani mert nálam az argentín nem visel annyira nagy játékot.

Djokovic @ 1.03 -> Szintén vicc, bónusz nővelésre ok, kombót nem fog elvinni attól nem kell félni.

Cuevas @ 1.18 -> Cuevas is jól szerepel idén challanger tornákat sikerült nyernie, Estorilban is döntözött, itt az idő,hogy komolyabb tornán is mutasson valamit, az R1 első meccse azért neki is kötelező kategória a fiatal hazai játékos ellen, mindent összegezve.

Thiem @ 1.02 -> Szintén bónusz növelő.

WTA

Bertens @ 1.08 -> Parmentier idén 9 salakos meccséből nyert 2-t, Bertens pedig megnyerte Madridot és Rómában is remekelt, mit mondjak... bonusz nővelő...

Kvitova @ 1.14 -> A román játékos nem sok eredményt tett le az évben, pár kört ment Nürnberg-be de ott is szenvedősen, Kvitovának pedig összeségében jó meccsei voltak, pl. Bertens-t , Sevastovát Mladenovicot verte idén salakon, azért másabb névsor.

Barty @ 1.08 -> Azért jóval többet várok tőle mint,hogy R1-ben kikapjon Pegula ellen, akit pár napja Stosur vert 6-3 6-1-re...

Sevastova @ 1.08 -> Kumkhum alapvetően veszélyes ellenfél lehet ,de nem salakon és nem idén, kb nyert 2 meccset...

Ezek most tényleg ilyen nagyon mikro oddsos nevetséges kategória lett,de most nálam ezek a legbiztosabbak...

Egyébként, egy Nadal + Djok + Thiem + Bertens + Barty + Kvitova + Cuevas névsor, bónusszal dupla...

Amúgy meg, akinek másik véglet kell.:

- Később jövök pár jó oddsos value tippel is...
    Utoljára módosítva: Bitmap által: 2019.05.26 21:19
    skrisz23 and hogar like this.

Member
    Bartyn vacilalok kihagyom, ez a Pegula simán verte Sevastovat is... Barty meg nem salakos

Amikor Pegula verte Sevastovát akkor a litvánnak az volt az első salakos meccse egyébként, másrészt pedig Pegula még csak főtáblás meccset sem játszott soha sem RG-n, plusz ami inkább mérvadó a formáját tekintve az az,hogy 6 !! napja Stosur !! verte 6-3 6-1-re aki utána egyébként Yastremskától kapott ki nagyon simán, szóval még csak azt sem lehet mondani,hogy nagyon jó volt ott... én Bartyt most egyáltalán nem féltem amúgy,de megértem, ha megérzés miatt kihagyod,de most nálam kb. elképzelhetetlen,hogy Barty kikapjon Pegula ellen...

Member
    Djoko 3:0 + Thiem 3:0 + Nadal 3:0 kicsit több, mint dupla pénzt ad, ezt a rizikót vállalom mára.

Member
    Medvedev szerintetek jó lehet nagyobb összeggel a mai napon?

Senior Member Cesc18 avatara
    Idézet Bitmap eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Amikor Pegula verte Sevastovát akkor a litvánnak az volt az első salakos meccse egyébként, másrészt pedig Pegula még csak főtáblás meccset sem játszott soha sem RG-n, plusz ami inkább mérvadó a formáját tekintve az az,hogy 6 !! napja Stosur !! verte 6-3 6-1-re aki utána egyébként Yastremskától kapott ki nagyon simán, szóval még csak azt sem lehet mondani,hogy nagyon jó volt ott... én Bartyt most egyáltalán nem féltem amúgy,de megértem, ha megérzés miatt kihagyod,de most nálam kb. elképzelhetetlen,hogy Barty kikapjon Pegula ellen...
    No meg az sem mellékes, hogy Sevastovát Charlestonban zöld salakon verte, ami kis túlzással közelebb áll egy kemény pályához mint egy európai salakhoz Pegula a vörös poron nem igazán tényező, de ettől függetlenül 1.08-ért Bartyt én nem szívesen rakom rá egy tutkó kombira.

Idézet Cesc18 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    No meg az sem mellékes, hogy Sevastovát Charlestonban zöld salakon verte, ami kis túlzással közelebb áll egy kemény pályához mint egy európai salakhoz Pegula a vörös poron nem igazán tényező, de ettől függetlenül 1.08-ért Bartyt én nem szívesen rakom rá egy tutkó kombira.

Ezért jó egyébként, hogy több vélemény van mert nálam pl. +1 meccs +bónuszert jelen formába mint pl.Nadal semmi veszélyt nem érzek benne.

Banned
    Sziasztok! Valaki meg tudná mondani hogy bet-en hogy kell azt a tenisz gyűjtőt játszani hogy bónuszt is kapjak? Min hány mecca kell meg hol van az? Amikor teszem meg a gyűjtőbe a fogadást ott van vagy hol? Köszi a választ!

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •