Eredmény: 1 - 6 (6) összesen

Téma: Így vert át az Unibet.

 1. #1
  Member
  Csatlakozott
  2018.02.26
  Hozzászólások
  45

  Így vert át az Unibet.

  A napokban élő fogadást tettem az alábbi meccsen arra, hogy 7,5-nél több szöglet lesz.
  A fogadás megtétele után folyamatosan figyeltem az Unibet statisztikáját, ahol hamarosan azt láttam, hogy már csak 1 szöglet hiányzik ahhoz, hogy nyertes legyen a fogadásom. Ekkor 4:3 volt a szögletszám. (Képernyőkép is bizonyítja, amit mellékeltem.)


  Ez az adat azonban hamis volt!


  A meccs végén is csak 6 szöglet volt valójában, de az unibet szerint 7. Ezt is képernyőkép bizonyítja, amit szintén csatoltam.


  A fogadásom tehát végig megtévesztő, hamis adatokon alapult. Ha tudom, hogy a meccs vége előtt még 2 szögletre szükségem van, akkor természetesen megszakítottam volna a fogadást.


  A hibás adatok miatt erre esélyem se volt.

  Felvettem a kapcsolatot az unibettel és kértem a leírtak miatt a hiba miatt a fogadásom törlését.  Csatolt képek Csatolt képek

 2. #2
  Member
  Csatlakozott
  2018.02.26
  Hozzászólások
  45
  A következő válasz érkezett:

  "
  Kedves xxx,

  Köszönjük szépen hogy felkeresett minket.

  Kérjük vegye figyelembe hogy bár a Unibet mindent megtesz a pontos live stream adatokért, a forrásszolgáltatónk által közölt statisztikai adatokat tudjuk kínálni.
  Ha ezek az adatok esetleg hibásak, sajnos a Unibet nem tud felelősséget vállalni ezért általános szerőzdési feltételeink szerint:

  1) Az eredmények kiszámolásakor az Unibet mindent megtesz a lehet legpontosabb információk beszerzéséért (az esemény közben vagy közvetlenül annak végénél) TV közvetítésekbl, streamingbl (web-alapú más forrásokból), valamint hivatalos oldalakról. Ha nem érhet el az információ közvetlen forrásból és/vagy hivatalos forrásból, és/vagy egyértelm Hiba van a fenti forrásokból származó információkban, a fogadás rendezését más hivatalos források eredményei alapján végezzük.

  2) Az 'Él fogadás' az, amikor a játszma vagy esemény ideje alatt lehetséges fogadni. Az Unibet nem vállal felelsséget azokra az esetekre, ha az él fogadás nem lehetséges vagy az él eredmények nem helyesek. Minden esetben a számlatulajdonos felelőssége a mérkőzés és a hozzá kapcsolódó események ismerete, mint az aktuális eredmény, előrehaladás, illetve a mérkőzésből hátralévő idő. Az Unibet nem vállal felelsséget az Él fogadás programjának módosításaiért vagy a szolgáltatás megszakításáért.

  Ez esetben az eredmények nyomonkövetését javasoljuk minden esetben egy másik oldalon is.

  Köszönjük szépen a megértését, és ha ezzel kapcsolatban további kérdése van, bátran keressen fel minket újra.

  Kellemes estét kívánunk!

  Üdvözlettel,"

 3. #3
  Member
  Csatlakozott
  2015.05.14
  Hozzászólások
  87
  Benne van a szabályzatukban, ahogy minden más irodáéban is, hogy az élő statokért nem vállalnak felelősséget. Ez sajnos nem átverés, mert te elfogadtad ezt a feltételt, amikor fogadsz.

 4. #4
  Junior Member
  Csatlakozott
  2013.10.19
  Hozzászólások
  3
  Mondjuk ezzel csak az a gáz, hogyha fordítva lett volna az eset akkor törölték volna a fogadást.
  Az odds egyébént az ő “fiktív” statisztikajukra alapszik, nem?!
  Szóval ha tegyük fel az adataik alapján 5 szöglet van és te fogadsz az over 5.5re, de a valóságban akkor már 6 volt akkor simán törlik...

 5. #5
  Member
  Csatlakozott
  2018.02.26
  Hozzászólások
  45
  Pontosan. Ugyanezt megírtam nekik is, de nem válaszoltak.

 6. #6
  Member reptile avatara
  Csatlakozott
  2013.12.31
  Hozzászólások
  56
  Ők nem az oldalon általad látható statisztikát használják.

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •