Csak visa-val. És eddig, mint leírtam fizettek is . Ma ismét visszautasították. Konkrét választ nem adnak. Ilyen irodát promózni elég szégyen!
Csak visa-val. És eddig, mint leírtam fizettek is . Ma ismét visszautasították. Konkrét választ nem adnak. Ilyen irodát promózni elég szégyen!
Sziasztok! Én is megírtam már 1-2 cikk hozzászólásaként, hogy ez az oldal semmi mást nem akar, csak lehúzni az embert. A bónuszuk megforgatása szinte lehetetlen, a befizetésnél nem kérnek semmit, kifizetésnél mindennel baszakodnak. A pénteki újratöltési bónusz miatt én hülye újra befizettem, azt természetesen eszükbe se volt megadni, viszont a befizetett pénzt így se engedték kifizetni, csak ha azt megforgatom. Már annak is örülnék, ha nullszaldóval ki tudnék szállni, aztán többet rá se nézek erre az oldalra. A véleményem után persze hozzászólt varin( aki a logobeten egész jól nyomja), és abszolút megvédte az irodát. Nem tudom, mennyi a százalékuk a bepalizott ügyfelek után, de nem lehet rossz, ha így védik őket...Szerintem mindenki maradjon a jól bevált unibet, bet365 oldalaknál.
Épp most vettem Mercit abból a zséből, amit a 22bet adott a zsebembe, hogy őket promózzuk, átverve ezzel titeket!
Viccet félretéve: le van írva a terembemutatóban, hogy semmilyen bónusz elfogadását nem javasoljuk az inkorrekt feltételek miatt. Az már személyes véleményem, hogy aki úgy fogad el egy bónuszt, hogy nem tudja, az mivel jár, az hatalmas hibát követ el.
Én havonta kb. egyszer fogadok a 22beten, akkor a nagy oddsokat bombázom, kifizetést még soha nem kértem onnan, majd meglátjuk, mi lesz, ha beesik egy 800x-os oddsÉn a magam részéről nem védem őket, de azért a userek többségének semmilyen problémája nem volt, és akiknek volt, azoknál sem ismerünk minden körülményt.
Ha bárkinek gondja van és alólunk regelt a 22bethez, vegye fel a kapcsolatot a supportunkkal, ahogy feljebb is írta az Admin.
Megsérteni nem akartalak, mindenesetre ha visszanézed a 22bet-ről a véleményeket, 10-ből 9 rossznak tartja. Ahogy írod, te is havonta egyszer fogadsz náluk, pedig a logibet-es aktivitásodból azt gondolom, egyébként naponta vannak fogadásaik.
Mindenesetre kicsit furcsa egy oldal oldalt promózni, amit nem is igazán használtok és ismertek.
Nem sértettél meg, akkor általába gigaparaszt módjára válaszolok és rám szólnak a kollégák
Természetesen minden irodát, amit ajánlunk, előtte teszteltünk - ez látszódik is a terembemutatóknál lévő értékelésből. Mindemellett az, hogy 10-ből 9 ember szid egy bukit, sajnos nem jelent semmit, mert olyan komment soha nem fog születni, hogy "Befizettem, elbuktam minden pénzemet, de rendben volt minden".
A korrektséghez tartozik ,hogy ma jóváhagyta az operátor a kifizetési kérelmem. Mikor fizetnek,mikor nem. Ezt ezek szerint ők tudják. Mindenesetre körülményesebb iroda a többnél.
Senki ne fizessen az 1Xbet-hez és hasonló orosz fogadóirodákhoz.Faszszopó,mocskos,csaló,retek, bunkó fogadóiroda.Én is 1000-szer megbántam már.Továbbra is várok a pénzemre.365 ezer forint-ot nem fizetnek ki már 16 napja.Nem én vagyok az első,akit megszopatnak.Itt és külföldi fórumokon is olvastam mennyi embert lehúznak,meglopnak és számlákat bezárnak.Skrill-el fizettem be soha nem nyitottam másnak számlát,csak magamnak,Bónuszt nem vettem igénybe,ráadásul kb minusz 200.000-nél tartok náluk.Csak élőben fogadtamErre basznak kifizetni.Ügyfélszolgálaton bunkók,hárítanak mindent,hogy ezzel ők nem foglalkoznak.az email-eimre csak sablon válaszokat küldenek.Nem segít senki.Meg akarnak lopni.Fel vagyok háborodva,ilyet még nem basztam,pedig már 7-8 éve rengeteg irodánál voltam.Mit tudok tenni?Minden nap írok élő chat-en,minden nap küldök emailt.Most is csak annyit ír hogy teljesíteni kell az ügyfélazonosítási folyamatot.Mondom elküldtem mindent 16 napja,azóta nem kértek semmit be.Miért nem kérnek be akkor vmit még.Erre a szokásos válasz:mi ebben nem tudunk segíteni, el kell végezni ezt az eljárás.Hihetetlen,mennyire bunkó,csaló,szemtelen iroda.Elhiszem hogy valakit 2 perc alatt kifizetnek skrill-re,neki szerencséje van.De csak annyit fizessetek amit nem sajnáltok ha ellopnak.Random szopatják az embereket.Mit tegyek?
Azóta történt változás? Ugyan ebben a cipőben járok. 10 nap telt el. Elküldtem minden szükséges doksit amit kértek.
Nekem helyből elutasították a kifizetési kérelmemet. Chaten rájuk írtam, abban a pillanatban kint volt a pénz, semmilyen ügyfél azonosítás nem történt. 22bet
Üdv mindenkinek! Varinhoz szólnék most főképp hátha tud segíteni!
Barátságos mérkőzés 22bet.
Leadtam egy tippet egy barátságos mérkőzésre de kötésbe volt és elment sajnos. Leakartam adni újra a tippem ugyan arra az eseményre de azt írta ki:”HIBA Már helyezett el fogadást erre (xymerkozes)”
Nagy reményekkel felkerestem az online tanácsadás fület. Éa megpróbáltam megkérdezni mi a probléma a válasz pedig idézem: “Nincs bejelentkezve”(be voltam megnéztem többször is) egy kis értelmetlen beszélgetés után mondom akkor fussunk neki újra.
Kijelentkeztem és írtam újra István “tanácsadó barátomnak” majdan egy félórás várakozás után megkaptam azt a választ hogy, “nincs lehetőség az ismételt fogadásra”.
Arra már választ se kaptam hogy miért!
Na akkor most felvan adva a lecke Kedves Varin! Rajtatok keresztül regisztráltam még annó’ légyszíves adj választ erre.