Oldal: 1 / 7 123 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (70) összesen

Téma: Online fogadóirodák bónuszai

Member Szabadim91 avatara
    Hely
    Pécs

Lightbulb Online fogadóirodák bónuszai

no deposit bonusokat tudnátok mondani?

Administrator Admin avatara
    No deposit bónuszt nem tudunk jelenleg ajánlani, azonban több exkluzív bónuszt is elérhettek a 63.hu oldalon megjelenő fogadóiráknál. Ezekre csak az oldalunkon található linkeken keresztül regisztráló játékosok válnak jogosulttá.

Senior Member
    Idézet Szabadim91 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    no deposit bonusokat tudnátok mondani?
    dobetnél van 10euro,de nem tudom megbizható-e,meg yoganon volt 5 még 3hete,de utána kell nézni neten van egy pár info róla,biztosan.Még fontos persze,hogy mondjuk jó linken regelj mert haverom csak ugy regelt az oldalon nem kapott semmit én meg neten lépésről-lépésre követtem az ott leirtakat és simán meglett az 5eurom,szóval oda kell figyelni és sokat olvasni.Sok szerencsét minden kedves tippelőtársamnak.

Member
    A yogano egy spanyol nyelvű iroda, rendszeresen vannak bónuszaik.
    Napi szinten lehet náluk pontokat gyűjtögetni ingyenes játékokkal (és természetesen fogadásokkal) is, amelyek aztán pénzre válthatóak.
    Korábban adtak 5 eurót automatikusan a regisztrálóknak, ez nem tudom, hogy él-e még.
    Az biztos, hogy vannak befizetési bónuszaik továbbra is: legalább 20 euró befizetése és megforgatása után (részletekben írják jóvá), adnak 20 euró bónuszt, valamint egyből a befizetésnél 1000 "money"-t, ami 10 euróra beváltható.

A rengeteg bónusz miatt szinte lehetetlen eljutni egy kifizetésig náluk, én arra használom ezt a számlát, hogy "átbukom" innen máshova a pénzt.

A hétvégén, szombat-vasárnap pl. 5-5 eurós fogadásbiztosításuk van. (a fogadószelvény számát be kell regisztrálni az oldalon)

Egyébként én folyamatosan vadászom az irodák bónuszait ezeket a lépéseket követve:

- fórumok olvasása
    - sportfogadással foglalkozó oldalakon fellelhető banner-ek
    - szorzó összehasonlító oldalakon fellelhető irodák megtekintése (időnként végignézem a közel 100 irodát...)

Ha találok egy bónuszlehetőséget, az alábbiakat teszem:
    - apró betű átolvasása
    (amire figyelni kell:
    bónusz típusa: lehet azonnal jóváírásra kerülő, a saját tőke megforgatása után jóváírt vagy lehet "fogadásbiztosítás", mikor csak azt vállalják, hogy ha az első téted elbukod, kapsz helyette bónuszt

- területi kizárások (sok bónuszlehetőség nem vonatkozik magyar játékosokra)
    - befizetési módok (néhol egyáltalán nem lehet pl. skrillt vagy netellert használni, máshol meg van ilyen befizetési lehetőség, de nem jár ebben az esetben bónusz)
    - megforgatási követelmények kiutalás előtt (ez általában nem annyira izgat, mert sokszor kifizetés előtt elbukom a pénzt, ha meg nem, akkor szinte automatikusan teljesülnek a feltételek)

További jó tanácsok:
    Ha találsz egy bónuszt adó irodát, keress rá magyar és nemzetközi fórumokon a tapasztalatokra!
    Valamint regisztráció előtt keress rá az iroda bónusz akcióira is, mert lehet, hogy más linkről regelve magasabb bónuszt kapsz! (pl. az itteni fortuna win-es ajánlatnál én csak rosszabbakat ismerek. Kár, hogy van már ott számlám)

Ha szeretsz bónuszt kapni, akkor pedig érdemes időnként ürítened a számláidat, mert a legtöbb iroda egy idő után megpróbál visszacsábítani egy újratöltési bónusszal.
    (kiemelt események, EB, vb, BL szezon indulása vagy a szülinapod szokott lenni az indok.)

Apropó dobet!
    A 10 eurót korábban megadták, 50 euróra lehet max. felvinni, de csak úgy kérheted ki, ha előtte legalább ennyit be is fizetsz.
    A befizetett összeget meg még meg is kell párszor forgatni...
    A bónuszt korábban elbuktam, nem tudom, mennyire könnyen fizetnének, de pont a héten kaptam tőlük egy emailt, hogy ha befizetek 100 eurót, adnak 100 euró bónuszt.

A bet770-nél is találkoztam "no deposit" bónusszal korábban, rá kéne keresni...

Ezen kívül még a bet-at-home irodának szoktak lenni 3-5 eurós kuponjaik (pl. sportújságokban, férfi magazinokban vagy akár emailben küldve), ezek is beválthatóak befizetés nélkül.

Senior Member Noemail avatara
    Én itt hívnám fel mindenki figyelmét, hogy a betfair pénzvisszatérítéses fogadása (free bet) csupán a párosított fogadásokra érvényes (back-lay), és csakis akkor, ha pontosan 20 eurót teszel egy fogadásra.
    Én spec nem olvastam el pontosan ezeket a feltételeket és fix oddsú eseményre dobtam a 20 eurót, ami nem is jött be, így kidobtam a kukába közel 6000 Ft, ráadásul az iroda sok "piacon" nem kínál fix oddsokat... (nekem egyáltalán nem jön be a betfair)

Member
    Idézet Noemail eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Én itt hívnám fel mindenki figyelmét, hogy a betfair pénzvisszatérítéses fogadása (free bet) csupán a párosított fogadásokra érvényes (back-lay), és csakis akkor, ha pontosan 20 eurót teszel egy fogadásra.
    Én spec nem olvastam el pontosan ezeket a feltételeket és fix oddsú eseményre dobtam a 20 eurót, ami nem is jött be, így kidobtam a kukába közel 6000 Ft, ráadásul az iroda sok "piacon" nem kínál fix oddsokat... (nekem egyáltalán nem jön be a betfair)
    Fix szorzókat kínál a többi, hagyományos iroda, nekik nem ez az erősségük.
    A betfair-ben rejlő plusz lehetőségek pont a back-lay fogadásokban rejlenek!

Az meg sajnos nem az ő hibájuk, ha ezreket felteszel úgy, hogy nem olvastad el pontosan a szabályokat...

Senior Member Noemail avatara
    Köszi, hogy megosztottad a nyilvánvalót

Senior Member
    Yoganora befizettem 21eurot,de még nem irták jóvá semmit,pedig már volt vagy 20fogadásom 1,7nél nagyobb szorzókkal és persze 5-10eurosak is,mégsem kaptam semmit.Valakinek véleménye-tapasztalata erről az irodáról?

Member
    Én is nem rég fizettem be ide, de csak 5 eurot, még én sem kaptam semmi bónuszt. Nem nagyon tudok eligazodni az oldalon a spanyol miatt.

Senior Member
    Idézet rocket eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Én is nem rég fizettem be ide, de csak 5 eurot, még én sem kaptam semmi bónuszt. Nem nagyon tudok eligazodni az oldalon a spanyol miatt.
    Azért,merrt a bónusz csak akkor jár,ha legalább 20eurot befizettél.Én ma meg is kaptam,meg a hozzájáró pontokat is.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •